Avukatlık bürosu ile görüştüm. İlk başta hiç bir şekilde taksitlendirme yapamayacağını iletti. Borcun tamamen tek seferde ödenmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra ben bu borcu nasıl ödeyecem deyip üstüne gittiğim zaman 1000 lirayı şimdi ödeyin gerisini 12 ay taksit yapayım diyor. Avukatlık bürosundaki vekil bile kafasına göre nasıl insiyatif alabiliyor ? En son "ben borcumu ödeyebilmek için sizi aradım fakat siz benimle çelişkili konuşuyorsunuz " deyip kapattım. Bana labaili labaili konuşmalar yapıyorlar.
Taksit planı en güzeli ama bunlara güven olmuyor. Taksit bitti iş bitti dersiniz, size bir ton masraf çıkartırlar ya da dosyayı kapatmazlar... Zor işler. Taksit sizin ödemeniz için kolaylık ama onlar için de daha fazla faiz ve en sonunda kozlar onların elindeyken borcun çoğunu almış olmak ve daha fazla masraf çıkartmanın peşinde koşmak demek. Kusura bakmasınlar, banka avulatlarıyla hiç aram yok. Yoksa avukatlarla bir sorunum yok, hem şahsi hem kurumsal avukatım var sonuçta. Ama sadece alacak peşinde koşanların "işi gereği" yapısı çok farklı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01:35 -->-> Daha önceki mesaj 11:00:14 --
En son 1500'd ama faiz falan binip 2170 liraya çıkmış.
Tek seferde ödemenin yolunu bulun ve 1.500 liraya yakın bir rakama pazarlık yapın, yoksa icra gönderin yapacak bir şey yok gibi kesin konuşursanız bu iş pazarlıkla sizin lehinize döner inşâallâh. Benden bu kadar.