Herkese selam.
Ben bundan yaklaşık 7-8 ay önce Aktif Bank üzerinden 2bin TL kredi çektim ve 12 ay takside bölündü. İlk 3-4ay gayet düzenli ödedim. Fakat daha sonrasında imkanım el vermediği için ödeyemedim. Yani düzeni aksattım diyebilirim. Şu an yaklaşık 110 gündür borcumun taksidini ödeyemiyorum. Haliyle birikiyor. Artık aradıklarında açmıyorum yalandan yere tehdit gibime geliyor. Biz de borcumuzu ödemek istiyoruz. Fakat imkanımız olmadığı için ödeyemiyoruz. Borcumu ödemenin yollarını ararken bana gelen mesajı attılar.
" SN. AHMET BAŞLIK, AKTIFBANK ICRA BORCUNUZ ILE ILGILI TÜM UYARILARARAGMEN ÖDEME SAĞLAMADIĞINOZ İÇİN TESPİT EDİLEN ADRESLERİNİZE HACİZ KARARI ALINARAK EŞYA KALDIRIMINA GEÇİLECEKTİR. AYATA HUKUK BÜROSU " 0212 233 70 63 " "
Bu mesajı bana ve aile üyelerime attılar. Aynı zamanda sürekli arıyorlar artık ben bıktım.
Evime haciz gelir mi ? Aile bireylerime de aynı mesajı atmaları etik mi ?
Ve şu notu geçiyorum. ÜSTÜME HİÇ BİR ŞEY YOK.

Fakat şöyle bir durum var e-devlet'e girdiğimde dava sorgulama yaptığımda İstanbulda 28.İcra Dairesi İcra Dosyası adı altında benim borçlu olduğumu aktif bank'ın alacaklı olduğunu belirten bir dava açış şeklide gözüküyor.