zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam fatura kesersem 2tl kalıyor neyapmam lazım dıyor,bir çok kişide ırsaliyeli fatura kes dıyor,oysa adam dıyorkı fatura kesersem kazanamıyorum neyapmalıyım dıye soruyor.ırsaliyeli fatura kesınce kdv ödenmiyormu?aslında o 2 tl yide kazanamazsınız bırde mart ayında gelır vergısı varyılboyunca yaptığın işin bırde ayrıca yıllık vergısını ödeyeceksın. ödedıgın %18 den ayrıca bırde o ödedıgın ıcın elındeki kar yaptıgını sandıgın 2 tl yı de alacaklar..şu şekilde dusunebılırsınız;sattıgınız bır urune fatura kesme zorunluluğunuz var..x ürünü 100 tl ye satıyorsanız bu urunun yaklaşık 50 tl sini devlete vergı olarak odeyeceksınızyanı sızın karınız 100-50=50 tl içerisinde olmak zorunda ,bence bu kalan 50 tl nın ıcerısınden 20tl sıze kalmıyorsa yapmamak lazım o işi.aslında bu şartlarda hiç bir iş yapılamaz gıbı gorunuyor öyle değilmi?ayrıca bazı arkadaslarda skrill vsvs den bahsetmişlerherkesı kendiniz gibi webmaster sanmayın,girin eticaretede görün neler olduğunubırakın skrill i,paypalı vsvs yihavale yapmak nedemektir,banka hesabı nedemektir daha ülkemizde bunu bilmeyen milyonlarca insan var.ömründe hiç bankayla çalışmamış insanlarla karşılaşacaksınız,ben bilmem havale mavale gönder gelsin burada öderim diyor adam,sen gönderiyorsun ,ürün tekrar geliyor zarar edıyorsun bırdaha gonderıyorsun gıne gelıyor vsvsvs saymakla bitmez,eticaret çok zor iş..
samimi ve iyi bir yorum olmuş hocam teşekkür ederim tüm masrafları çıkarsam zaten 20 tl kazanıyorum. %18 vergi çok çok yüksek bir rakam. bu işle uğraşan onca kişi nasıl para kazanıyor anlamadım. ya fatura kesmemenin bir yolunu buluyorlar, ya da sattıkları üründen 1'e 5 oranında karları var.. ben de hayallerle girdim bu işe bakalım sonumuz ne olacak, hayırlısı olsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:32:11 -->-> Daha önceki mesaj 02:27:38 --

emrezsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni bir dertten kurtarayım kardeşim. Banada bir arkadaş önermişti. Kargo anlaşması yapmana gerek yok. Fatura ve irsaliye kesmene gerek yok.
kredili kargo denen bir hizmeti var sürat kargonun. Cok güzel fiyatlarla ürünleri gönderebiliyorsun. Sende karşılayabiliyorsun aynı anlaşmadaki fiyatlarla müşterilerinde ödeyebiliyor. İncele. ve bana dua et e-ticaret uzmanıyım başka bir sıkıntın olursa bana pm atabilirsin. elimen birşey gelirse seve seve yardımcı olurum
üstadım çok sağol çok iyiymiş bu fakat çok geç, bugün sürat kargo ile sözleşme imzaladım. umarım sözleşmeli müşteriyken bu kredili kargo olayından yararlanabiliyorumdur...