Weberian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almak isterseniz 1 adet açılmamış Universal beef amino satıyorum sporu bıraktığım için uyguna verebilirim.
Kargo dahil 95TL
İçerk olarak mükemmel bi ürün ama hap yutma olayını psikolojik olarak rahatsız hissediyorum günlük almam gereken multivitamin ve omega yu bile aksatıyorum çoğu zaman. Genelde kreatin ile bcaa yı spor günleri beraber karıştırıp spor esnasında kullanıyorum ona çok alıştım o yüzden toz formunda şeyler arıyorum yine de teklifin içimin sağol

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:23:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:01 --

ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana Bi tavsiye kardeşim içim fit 500 ml al koliyle maliyeti 3.5 lira filan olur 500 ml de 30 gr protein var hem günlük kalsiyum ihtiyacını da karşılamış olursun tadı da çok güzel ...
O fiyata satılan yer gösterirsen en azından protein ihtiyacımın olduğu günler kullanabilirim. Protein tozuna çok aşırı önem vermiyorum daha çok sabahları protein kek yada pankek gece yatarken de yoğurt ile Shake yapıp içiyorum 😀 Bunda da toz form benim için ideal açıkcası. Ama o fiyata gördüğün yeri söylersen bi koli atayım köşeye, ben 5 den aşağı görmedim çoğu yerde