oZn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı geçen ay benim başıma geldi desteğe yazdım yine olmadı.
Benim değiştirmek istediğim sayfa iki kelimeden oluşuyordu önce kelimenin birini sabit bıraktım ikincisini hem istediğim kelimeye hemde mevcut site adına uygun bir kelime ile değiştirdim. Ardından yeniden isim değiştirme süresi dolana kadar bekledim. Sonra 2. kelimeyi yine değiştirmek istediğime benzer bir isimle güncelledim. Tekrar bekleme süresinden sonra istediğim sayfa adı ile değiştirdim ve oldu. Böylece facebook´un değimi ile İstanbulu seviyorum sayfasını Ankarayı seviyorum sayfası yapmış gibi birşey oldum.
Evet hocam sayfa adı değiştirenler genelde bu yöntemi kullanıyor.Bende daha önce bu konuda ufak bi araştırma yaptıktan sonra aynı yöntemle facebook sayfa adı değiştirmiştim.Safya adı 2 kelimeydi, değiştireceğim ad ise 3 kelimeydi.Önce yanına 1 kelime ekledim.Çok saçma birşey çıktı ortaya Muhtemelen kullanıcılar "bu ne alaka ya nereye düştük biz böyle" falan demişlerdir Birkaç gün sonra eski isimdeki kelimenin birini çıkardım.Sayfa adı iyice saçmasapan birşey oldu.Yine birkaç gün sonra ise diğer kelimeyi çıkarttım.
Sonuç olarak bu süreçte kullanıcıların biraz kafasını karıştırmış olsam da istediğime ulaştım