tzengin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar, öncelikle ilgili ve açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim, verdiğiniz kodda if emty yazmışsınız bi beyaz ekran hatası verdi konuya ihtiyaç dahilinde gelenlerin bilgisi olsun. emty yazıyor, empty olarak güncelleyerek siz de güncelleyebilirsiniz.
Ek olarak, yine bilginiz vardır belki diye soruyorum:
Şuan ki menümden memnun değilim, tarayıcı daraltınca menü alta atlıyor, mobilde düzensiz falan.
Bu menüyü otomatik olarak iptal edip;
Yerine responsive bir menü yapabileceğim yerli/yabancı kaynak var mıdır bildiğiniz?
Benim bulduğum kaynaklarda sadece stil dosyası vs. koyup bırakıyorlar html'de. Veya yarım kalıyor bir şekilde. wp nav kodları stil kodları vs. detaylı ve çalışır şekilde anlatabilen kaynak arıyordum.
Teşekkürler her şey için
kolaylıkar.
Rica ederim hocam gerekli güncellemeyi yaptım mobilden yazınca baya sıkıntı yaşadım bugün cevabı elli kere güncelledim şimdi webe geçince temizledim yeni görenler olursa daha anlaşılır olsun diye
Menü konusunda şuan aklıma bir kaynak gelmedi. Gelirse not düşerim buraya. Kolaylıklar diiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:55:27 -->-> Daha önceki mesaj 20:16:37 --

Kodu güncellendim hocam Önceki verdiğim kod bazı durumlarda güncelleme tarihini yayın tarihiyle aynı aldığı için yazı yeni yayınlanmış olsa bile güncellenme tarihini gösteriyor. Ama yeni eklediğim kod yazının yayınlanma ve güncelleme tarihlerini karşılaştırıp çalışıyor. Daha sağlıklı olacaktır bu şekilde uygularsanız.