WpFaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temanızın ilgili bölümünü bulup ona göre düzenleme yapmak lazım. Güncelleme tarihi get_the_modified_date ya da the_modified_date fonksiyonu ile çağırılır. İlgili fonksiyonların olduğu konumu bulursanız (single.php içinde) yanında Son Güncelleme yazıyordur muhtemelen. Orayı şu şekilde değiştirebilirsiniz:

<?php $songuncelleme=get_the_modified_date();
if(!emty($songuncelleme)){
echo '<p>Son Güncelleme: '.$songuncelleme.'</p>';
 } ?>
Bu şekilde eğer yazı güncellenmemişse güncelleme tarihi gösterilmez.

Tapatalktan yazdım umarım düzgün görünüyordur

Bu arada ben temada zaten böyle bir özellik olduğunu düşünerek ilgili bölümü bulun dedim eğer zaten özellik yoksa single.php üzerinde verdiğim kodları istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:32:49 -->-> Daha önceki mesaj 17:14:30 --

Mobilden okuyunca sizin zaten PHP kodunu eklediğinizi fark ettim sizin verdiğiniz kod yerine benim verdiğimi kullanırsanız sorunu çözersiniz
Hocam merhabalar, öncelikle ilgili ve açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim, verdiğiniz kodda if emty yazmışsınız bi beyaz ekran hatası verdi konuya ihtiyaç dahilinde gelenlerin bilgisi olsun. emty yazıyor, empty olarak güncelleyerek siz de güncelleyebilirsiniz.
Ek olarak, yine bilginiz vardır belki diye soruyorum:
Şuan ki menümden memnun değilim, tarayıcı daraltınca menü alta atlıyor, mobilde düzensiz falan.
Bu menüyü otomatik olarak iptal edip;
Yerine responsive bir menü yapabileceğim yerli/yabancı kaynak var mıdır bildiğiniz?
Benim bulduğum kaynaklarda sadece stil dosyası vs. koyup bırakıyorlar html'de. Veya yarım kalıyor bir şekilde. wp nav kodları stil kodları vs. detaylı ve çalışır şekilde anlatabilen kaynak arıyordum.
Teşekkürler her şey için
kolaylıkar.