Semt olarak çinçin öneririm merkezi konumdadır heryere yakın buyrun gelin.
Bizim buralar hava kirliliği en az olan semttir herkes çevre dostu olduğu için elektrikli ocak kullanır. Fatura yüksek gelmez saatler son teknoloji ayarlıdır.
Soğuktan dem vurulmuş genelde çinçinde hemen hemen her sokak arasında varillerde ateş yakılır mahalle sıcaktır yani.
Gece alemleri güzeldir eğleneceğinize eminim.
Yeme içme yönünden şanslıyız lezzetli mekanlarımız var.
Sosyal aktivete yönünden problem çekmez hayatının tadını çıkartırsınız.
Suriyeli veya farklı ülke vatandaşları pek rahatsızlık vermezler.
Hahaha sabah sabah iyi güldüm ya

Geçen gün akşam 9 civarı navigasyonun gazabına uğradım yanlışlıkla girdim. Altındağ caddesinden döndüm belki 20 metre genişliğinde bir yol var 2 kişi yolun ortasında duruyordu 4 tane falanda köpek sokak lambası desen yanmıyor zaten. Aralarından son gaz geçtim sonra bir baktım yol iyice içeriye gidiyor tepeye doğru ani bir hareketle u çektim sağdanb soldan birileri çıktı bana yaklaştılar tekrar son sürat devam ettim yoluma gece gece sağlam aksiyon oldu. (Bende Gülveren'de oturuyorum ama bu kadar aksiyon yok)
Saat 23'den sonra ulaşım berbattır ankarada öyle her yere gidemezsiniz. Aracınız yoksa taksiye mecbur kalırsınız. Yazın sıcak kışın ayaz geçer sadece maksimum 2 hafta dondurucu bir soğuk olur.
Aracınız varsa eskiden fazla trafik olmazdı artık baya trafik olmaya başladı. Kayınpederiniz nerede bilemem ama metroya yakın yerler her zaman için iyidir trafik çekmezsiniz. (Tabi işyerinin nerede olduğuna bağlı)