Domain: +++++gundem.com
Domain yaşı: 4-5 yıl üstü
Aylık getirsi: reklam denenmedi adsense onayı almıştık diye hatırlıyorum.
Günlük kullanıcı: şuan: 0-10 geçmişte aktif olduğu dönemlerde ortalama 100-200 tutan birkaç özgün habere göre 500 e kadar çıktığı olmuştu
Hosting için 1-2 ay idare edebilirim.
Fiyatı: 1000
Arkadaşlar yıllar önce ilgilemediği için satan bir arkadaştan siteyi almıştım o dönem vaktim vardı küçük bir ekip kurup ücret karşılığı özgün haberler girmişlerdi. Kamu-memur haberleri konseptinde ilerletmiştik, Site domain adı gereği kendi anahtar kelimelerinde hemen 1. Sıraya çıkmış bazı haberler ilk sayfadan hiç inmemişti. Fakat eğitim dolayısı ile bu projeye ara verdim. Birkaç yıl sonra siteyi tekrar aktif ettim ve hemen eski yerine geri geldi ve yine ilgilenmeyip kapattım şuan ilanı vermek için açtım siteyi haberler özgün değildir.
İşin kısası ilgilenecek, düzenli özgün haber girecek arkadaşları üzmeyecek bir site ben ilerletme fırsatı bulamadım. İlk açtığım dönemler ufak tefek seo çalışmaları yapmıştım kaliteli olsun diye işin ehli insanlara yaklaşık 500 tl ödemişimdir bu iş için. Siteye de bir o kadar rakam ödemiştim özgün haberler girecek arkadaşlara da yaklaşık 2-3 bin ödeme yapmıştım 3-4 ay içersinde. Dediğim gibi haber sitesi sürekli ilgi isteyen ekip işi olduğu için ben yapamadım yapmak isteyen olursa jenerik domain parasına üzerinde biraz da olsa emek verilmiş projelik bir site satıyorum.
Forum dışı kullancılar hangi site için başvurduklarını yazarak
iletisim@bestdizi.com adresinden iletişim kurabilir.