Öncelikle emeği ile çalışan ve bunun karşılığında geçimini sağlayan arkadaşları tenzih ediyorum. Uzun zamandan beridir bu platformda iş yaparım (sıkışık olduğum zamanlarda) ve iş yaptığım kısım genellikle grafik, logo gibi işlerde... Ancak ne zaman bu işler için yazsam, cevap beklesem, ticaret puanı yüksek kişiler ile irtibata geçsem, bir türlü aradığımı bulamadım... Bilmiyorum ya ben seçiciyim, bende sorun var, ya da benim gibi aynı dertten müzdarip olan arkadaşlar var, benle aynı duyguları paylaşan, yaşayan... Şimdi derdimi bir daha paylaşıyorum, akla, mantığa, izana ihtiyacım yok... Bir takım siteler, kendi resimlerini çekip, kendi logo ve açıklamalarının olduğu bir zemine, şablona oturtacaklar... Bu zemini ve şablonu daha önce yapmış arkadaşlar, örneklerini ve fiyatlarını 90 532 445 96 42'ye WhatsApp mesajı ve R10. Net kullanıcı rumuzlarını atsınlar... Acıdır ama şunu ifade edeceğim, üzerlerine alınması gereken arkadaşlar içib birşey diyemeyeceğim, keyfim isterse çalışmasını beğendiğim arkadaşlara geri dönüş sağlaycacağım... Bu konuda mesaj yerine ulaşmıştır diliyorum...
Ne istediğimi idrak edemeyen, gereksiz yere yazmasın, ifşa edeceğim...