Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var , sitemde wordpress kullanıyorum ve sshtan bakınca aşırı cpu kullanımı gözüküyor ve tüm sorgular public_html/index.php dizinine geliyor. İndex.php nin adını değiştim başka birşey yaptım bu sefer yeni hali gözüküyor sshta. Cpu fulleniyor , site 1 dk da açılmıyor aşırı yavaş. Sunucu olarak vds3+litespeed kullanıyorum ,hit deseniz yok ve sitemde cloudflare de kullanıyorum. Bundan 2 hafta öncesinde hiç böyle bir problemim yoktu , cpu kullanımı az site şimşek gibi açılıyordu. Bu tarihten itibaren ben sitemde hiçbir değişiklik yapmadım , ne olduysa birdenbire oldu. Sunucudaki diğer tüm siteler çok hızlı açılıyor onlarda hiçbir problem yok sadece bu belirttiğim sitede problem var. Öncelikle tüm eklentileri devredışı bıraktım cpuda hiçbir değişiklik olmadı , wordpressin default temasını etkinleştirdim yine bir şey değişmedi. Dedim sunucu ile alakalı olabilir , başka bir arkadaşın reseller hostingine siteyi taşıdım. Burada site hiç açılmadı bile eski servardan 5 kat daha yavaştı. En sonunda yeni domain aldım , sitenin tüm dosyalarını aynen buraya da attım. Veritabını notepad ile domain değiştirerek aynı şekilde oluşturdum. Ve bu yeni açtığım domainde hiçbir sorun yok. Site çok hızlı açılıyor olması gerektiği gibi. Şimdi işin en can alıcı noktasını anlatıyorum. Eski sorunlu olan domaini 301 yönlendirmesi ile yeni domaine yönlendirdim htaccess ten , bu sefer şimdi yeni site kilitlendi , çok geç açılıyor. Eski site gibi oldu. Ne yaptım ne ettiysem bu soruna bir çözüm bulamadım. Kafayı yemek üzereyim. Saldırı olabilir diye server yetkililerine mesaj atıyorum , gelen istekler saldırı şeklinde gözükmüyor diyorlar. Zaten sitede cloudflare de var. Yaptığım işten soğuttu bu sıkıntı beni , anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?