Hocam yazıyı başka her hangi bir yerden kopyalarsanız ve editöre yapıştırırsanız bitişik yazma problemi oluşuyor ve bu hiç bir zaman düzelmeyecek. Bana yeterince hızlı da gelmedi. Bazende liste eklerken bir ton fotoğraf ekliyorsunuz içeriği yayınla dediğinde yükleme işlemini tam yapmıyor ve öylece kalıyor. daha sonra hepsini baştan bidaha eklemen lazım. Yorum kısımları sıkıntılı, Ben olsam güzel bir wp temasıyla bu işe başlardım yalnız bimber vs. onlar hakkında da çok şikayet konusu var en iyisi sıfırdan yazdırmak. Ben burada bir kaç kişiden teklif aldım 2500-3500 TL arasında temaya içerik aktarımına da 3500 TL fiyat çıkardılar.
Hocam yalnız şuan dediğiniz olayı test ettim kendi siteden 200 30p kelimelik makale alıp yapıştırdım fakat en ufak sıkıntı yok doğrudan kopyalama yaptı. Problem yok yani. Tema yapımı için 2500 3000 tl fiyat mi çıkardılar ?
Tema klasörünü incelemek lazım çoğu bilmiyen kısımdır. Okadar fiyat cikmaz. Tabi temaları zor ise wordpress gibi bir şey ise yada yakın ise kesinlikle o fiyat verenleri gözden çıkarın. En kötü tasarım çizdirip bunu php ye aktarım yada sistem html ise html ye aktarım yaptırarak uygun fiyata halledersiniz.