Emin ol benim üstüme alınacağım bir konu değil konumda da bu üslupla biri yazınca susacağım bir durum değil. 3 hafta önce bin lira burdan bir arkadaşın hesabına bir iş için ücret ylladım konum hala açık 1 haftada bitirmesi gereken iş 3 hafta oldu hala gelişme yok ve sabırla bekliyorum. Ben insanlara karşı anlayışlı olmaya çalışırken konumda böyle bir üslup hoşuma gitmedi. Özele gelirsen diğer işin detayları konuşmaları detaylıca atarım bunuda polimiye girmemek için söylüyorum ki aklında yanlış bir konu oluşup iyice farklı yerlere gitmesin. Ayrıca burda teklife cevap veren değilim telif verenim ve 10 yıldır bu işi yapanlarla çalışacağım hususundada kimseye söz vermedim bu işe girecekler hiç yapmamışlar için tecrübe olması amaçlıda işi alabliyor olabilir bunuda düşün ve o şekilde konulara yaz lütfen. herkez senin gibi 10 yıldır işin içinde değil yeni girenler için tecrübe de paradan kıymetli .bu bakış açısınıda düşün. Senden ricam üslübunu düzelterek konuşman.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:52:55 -->-> Daha önceki mesaj 19:50:55 --

eTORAMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tüm kategorilerden sadece numara toplayanı var. Sitenize çekecek şekilde ücretsiz düzenleyip göndereyim isterseniz
Valla çok sevinirim iyi niyetin içinde teşekkür ederim.