daha önce den yazmış arkadaşlar vardır amerikayı yeniden keşfetmiyoruz sonuçta 1-2 sat içinde 50 lira normal ben fiyatı verdim zorla adamda çalıştırmadım. Senin yaran nedir derdin nedri onu anlamadım. Uzak duran dursun sorun yok burda dolandırıp iş yapanlarıda çok gördük en azından kimseyi dolandırıp hakkını yemiyorum. fiyatı söyledim isteyen yapsın istemeyen baksın geçsin derdi seni germesin ticaret bunun adı freelance ile çalışma amacımızda uygun olması bu kadar yeterli sanırım senin gibi bir arkadaşa açıklama.
Ben 100 lira vereceğim bana netten bulduğunuz bir botu düzeltip sağlam çalışır şekilde teslim edin. 2 saatinizi almaz diye umuyorum. 50 liraya yaparım diyen sözde adamdan uzak durursanız mağdur olmazsınız. Benim şahsınızla bir sorunum yok sizi tanımam etmem ancak bu sizi eleştiremeyeceğim anlamına gelmez. 10 senedir benzer işleri yapıyorum, bu süreçte iki tane uğursuza denk geldim. Sadece iş verenler mağdur olmuyor, çalışan da mağdur olabiliyor. Hak yeme, sadece çalışanın dolandırmasıyla değil, iş verenin emeğinin karşılığını vermemesiyle de meydana gelebiliyor dikkatinizi çekerim.