dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam trafikte her türlü canlı var maalesef. Hayvan demeyeceğim çünkü hayvanların 100 de 1 kadarı beyin yok bunlarda. Buna benzer bir olayı bende yaşadım. Önündeki park halindeki arabaya çarpan adamı uyarınca önce bana sövdü tamam abi haklısın, kusura bakma vs. arabada çocuk var deyincede 5 yaşındaki oğluma sövdü. Sonrasında elimden zor aldı millet en son ambulansla gidiyordu. İnsan böyle olunca kendini tutamıyor gözü kararıyor. O an arabamda silah, bicak, sopa vb. bir şey olsaydı büyük ihitmal öldürebilirdim adamı. (olayın sıcaklığı bitince anca düşünebildim bunları.) Allahtan olayın çok görgü tanığı vardı herkes benden yana çıktı. Poliste eline sağlık dedi devam etti.
İşin bir diğer kötü yanı ise arabaya geri bindiğimde oğlum "Baba sen dövdün demi" diye sorması. Birde dayak yeseydim çocuğun güzündeki halim içler acısıydı.
Gerçekten o kadar çok ahlaksız insan var ki hocam hangi birini döveceksin, ben trafiğe aktif olarak 2 yıldır çıkıyorum. Gerçekten 2 yıldır edinmediğim kadar stres edindim. Aile bilmeyen ahlak bilmeyen nice insan var en iyisi hiç bulaşmamak hocam. Allah hepimizi görünür görünmez her türlü kazadan beladan korusun tek şey dua etmek, belanın nereden çatacağı hiç belli olmuyor.