Merhaba, geç cevap için kusura bakmayın.
Maxad.co örneğinden ilerlersek yakinen tanıdığım Özgür Bey ve ekibi sektörde tanışıklığımız olan sevdiğimiz kurumlardan biridir, fakat iş modellerimiz ve alanlarımız farklı olduğu için karşılaştırmak doğru olmayacaktır.
Onların iş modeli ve hizmetleri konusunda benim detaylı bilgi vermem etik olmayacaktır bu sebeple kendilerinden daha net bilgi sağlayabilirsiniz.

Bizim yapımızda Google Adx üzerinden örnek verirsek; Reklam veren marka veya ajansın kampanyaya harcadığı bütçeden, Google kendi hizmet bedelini kesmekte ve geri kalan ham parayı direkt hesaba yatırmaktadır.
Belirtilen komisyon oranları, bu bütçe içerisinden düşülerek direkt yayıcılara ödenmektedir. Tüm optimizasyon ve hizmet bedeli bu komisyonun içerisindedir ve şeffaftır.
Google üzerinden size gönderilecek düzenli rapor ile bizim tüm kazanç optimizasyonumuzu kontrol edebilirsiniz, isterseniz kafanızda soru işareti olmaması yaptığımız işe ait için tüm raporlama Google tarafından yayıncılara gönderilmektedir ve ödemeler ek vade olmadan aylık olarak düzenli yapılmaktadır.

Bu noktada yayıncı olarak esas dikkat etmeniz gereken nokta, sizin %100 dolulukta 100 birim TL kazandığınız alanda, daha düşük dolulukta bile yaptığımız optimizasyon ile reklam kalitesini arttırarak daha fazla gelir sağlamamız olacaktır, biz kendi komisyonumuzu düşerek size 100 birim TL'den daha fazla para kazandırmıyorsak zaten çalışmamız için herhangi bir sebep bulunmamakta.

Merak ettiğiniz ve sizde geçmiş verisi olan bir reklam alanınız için istediğiniz zaman test çalışması yapabiliriz merakınızı gidermek için.

Fahrettin Akansu | fahrettin@archonph.com | linkedin.com/in/fahrettinakansu | ArchonPH Linkedin
Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hamit bey ile mailleştik bana ilettiği mesaj


Bu oran çok ama çok fazla bana göre örneğin maxad.co %10 vergi kesintisi yaparak ödüyordu, reklam9 ise hiç kesinti yapmıyordu siz 3 şirket var diyosunuz kim bunlar? bildiğim yok.


--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:05:10 -->-> Daha önceki mesaj 14:56:50 --

Tamamen Gösterim Başına Maliyet karşılığı çalışmaktayız ve %100 Türk sermayeli ve çalışanlı bir kurumuz.
Sektör tecrübesi gereği yurtdışı bağlantılarımız var ama bu konu başlığındaki hizmeti Türkiye kaynaklı vermekteyiz.
~
Sanırım bahsettiğiniz partner firmalar pazarlama AdSense pazarlama kurumları?
Biz de AdSense için NPM hesabına sahibiz fakat konusu geçen optimizasyon hizmetini AdX platformu ve diğer Programatik yapılar için sunmaktayız.
~
Fahrettin Akansu | fahrettin@archonph.com | linkedin.com/in/fahrettinakansu | ArchonPH Linkedin

alimertin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz video işi reklam TBM karşılığı 1000 gösterime 5 tl-10 TL civarı bir ödeme midir , new yorklu musevi centilmen bir arkadaş türkiye google partneri firmalar yabancı menşeilidir demişti bana , kaliteli reklamlar sunuluyor sanırım bu firmaların altyapıları israil ve abd kökenli olsa gerek, ne hoş bu derin sürekli yüksekten açık artırmaya giren baba reklamların çölde su gibi tüketildiği bir mecradayız, bu gibi konularda etin sıyrılıp kemiğin türk adsensesine kaldığını görmekteyiz.ADX den başkası yalan galiba