Kesinlikle emeğinize saygım sonsuz fakat SEO konusunu -website sahiplerini heyecanlandırmak için bile olsa- hafife aldığınızı düşünüyorum.
Koskoca şirketler sırf bu alandaki departmanlar için çok yüksek rakamlı bütçeler ayırırken, bizim bir iki yazı okuyup onlarla rekabet edebilmemiz ne mümkün. ("Merhaba , Seo eğitimi adı altında , google'da ilk sıralarda veya ilk sayfada çıkmak için 5-10 yıllık bir deneyim veya bilgiye hiç ihtiyacınız yok." cümlenize hitaben.) Ki herkes böyle yaparsa, zirve nasıl paylaşılacak? Örneğin şuanki sektörünüz. SEO konusunda ilk sayfaya gelin ki amacınızın reklam olmadığına inanayım. Çünkü bu türde yazılar piyasada binlerce belki milyonlarca var. Bu konuyla ilgili işe yaradığını düşündüğünüz taktikleri yazdığınız için; bunları okuyan rakiplerinizin sizi geçmesi ihtimali sizi korkutmuyor mu? Ki rakipler SEO'nun önemli yapıtaşlarındandır.
Not: Yanlış anlaşılmasın: Bilgileriniz yanlıştır demiyorum, bu türde yazıların neredeyse hepsi için de böyle düşünüyorum.