Morninstar ben youtube ile hiç ilgilenmiyorum. r10'da birçok youtuber var en iyi tavsiye buradan gelecektir. ilgine teşekkürler. 9 yıllık üye olmam birçok kişinin gözüne neden batıyor, anlamış değilim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:05:39 -->-> Daha önceki mesaj 02:04:12 --

ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin cevabınıza bakılırsa r10.net 'de Sorum var kategorisini kapatalım, google ve youtube gibi mecraları kullanalım. Öyle mi? Tabii ki hayır!

Burada arama yapan kişiler; seo vb. amacıyla açılan boş ve gereksiz sitelerdeki kirli bilgiler yerine, kullanan yada hizmet alan kişilerin yorumlarına ulaşabilmesidir. Forumun mantığı budur.

2 aylık üye olduğunuz için belki uzak olabilirsiniz bu duruma ancak iletmiş olduğunuz mesaj hiç hoş değil.

Konu sahibinden özür dilerim, ikidir bu tarz yoruma denk geliyorum ufaktan bir sitem etmek istedim..
Dikkatini çekerim arkadaşım :
Konu kategorisinde ne yazıyor ?
Sorum VarHayata Dair Her konuda Aklınıza Takılan Sorular,
Konularımdan PRİM YAPMAYI BIRAKIN! Yardımcı olacaksanız efendi gibi cevap verin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:10:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:05:39 --

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtuber arkadaşlar Canon EOS C100 Mark II kullanıyor. Bazıları fotoğraf makinasından kayıt alıyor (Canon EOS 70 D ) tarzında ilk başlarda sizi idare edecektir. Video kamera daha iyi olacaktır ama düşük bütçeli video kamera kullanmadığım için bilemiyorum
Bu hanımlar youtubu denemek maksatıyla düşük bütçeyle giriş yapmak istiyorlar. Kamera dışında mikrofon önerdim birde yeşil perde mi almaları lazım.
Çocuklar üzerine yapacaklarmış benim bu konuda fikrim yok bir kaç kere oğlum nedeniyle bu tarz videolara denk gelip izlediğim olmuştu o kadar. nasıl yönlendirmeliyim?