Geçmiş olsun. İşte böyle oluyor çıkarıp sokağa salmakla bitmiyor analık babalık sonra o çocuğu diyorlar alınıyor...
Neyse siz doğrusunu yapmışsınız. Benzeri bir olay birkaç gün önce benim başıma geldi. Dar bir sokak gidiş geliş yol. Sokağın başına bebek arabalı iki hanımefendi karşıya geçmeye çalışıyor ama bizim öküz millet yol verir mi. Tam ben yol vereceğim baktım servis arabası dalmaya çalışıyor bende önüne kırdım kafaya kafaya geldik (trafiği kilitledim anlayacağınız) kafasını çıkartmış ne yapıyorsun *** der gibi bana elini sallıyor. Arabadan indim (o arada kadınlar geçti) 'kardeşim görmüyormusun bebek arabasını niye girmeye çalışıyorsun, arkadaki bekleyenler 5 dk geç kalsa ölmezler' baktım bıdı bıdı edecek döndüm arkamı arabaya bindim. Eğer peşimden gelseydi belki de kavga edecektik belki servistekilerin hepsinden iyi bir dayak yiyecektim ama iki yumruk da ben atardım herhalde
Sen doğru olanı yaptın. Bizim polisimizin çoğu suça olaya bulaşmak istemez. Herşey sessizce hallolsun peşinde olurlar. Fakat bilmiyorlar her gözyumdukları bu şeyler birgün büyüyecek. Zamanında yediğin hurmalar birgün gelir tırmalar.
Sokakta ana avrat küfür eden bir çocuğu uyarmazsan (ki bununla ilgili geçenlerde tartışma olmuştu burada) büyüdüğünde böyle şiddete meyilli olacak.
Sonuç net; televizyonda ne görüyorsa onu yapıyor adam. Yok kurtlar vadisi yok eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, vs vs...