Bizim millet muska yazdırmaktan başka birşey bilmez.
Derdini arkadaşına anlatır (zaten herkes herşey hakkında herşeyi bilir ya :S) ama gidip bu işin ilmini okumuş kişiye anlatmaz çünkü paralı beleş varken değil mi.
Arkadaşların dediği mantıklı. Online bu işi yapabilirsiniz. Gerektiğinde ofise çağrılır daha detaylı teşhis konur. İnsanlar bedava olanı sever (uç örnek olarak ama; google bu işin en iyi örneği) soru sormayı karşındakinden canlı cevap almayı ve anlık konuşmayı sever.
Mesela ben bir doktora ufaklıklar hakkında bir soru sordum adam bana o kadar samimi bir şekilde uzman görüşü aktardı ki yemin ederim muayenehanesine gidip çocukları muayene ettireyim istedim. Fakat çok doluymuş randevu alamadık sonrasında ise kaldı. İnternette yüzlerce yazısı makalesi ve uzman görüşü var adamın.
İnternet engin bir deniz, yüzdüreceğiniz gemi ne kadar büyük olursa o kadar yükü karaya taşırsınız. Taka olursa iki dakkada boğulur gidersiniz. Burada bu işi gerçekten uzman olarak yapabilecek onlarca arkadaşımız var. Anlaşın biriyle ve kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyin.
Başarılar dilerim. İstanbul'a gelirseniz eşimle bir iki seans almak isteriz. Yok şükürler olsun birşeyimiz yok ama olsun gene de sağlam olsun