Artık trafik dediğimiz yer birbiriyle yarış eden, sinirini çıkaran, psikolojik savaşlara yarışlara giren, egolarını dışa vuran, ben senden daha iyiyim ben senden daha üstünüm önce ben giderim benim önüme kıramazsın benim önüme geçemezsin bak nasıl geçtim seni sen dur hele çek sağa silahım var benim sopam var benim ben güçlüyüm benim ağbim şöyle benim babam bu bana birşey olmaz insanların toplanma yeri olduğundan; ben olsaydım hiçbir şeye karışmaz yola devam ederdim bir çok kişinin yaptığı ve yapacağı gibi. He peki ben evliyim, eşime araba almayı ehliyet almayı düşünüyoruz. Peki aynı şey benim eşimin başına da gelecek, ben onun yanında olmayacağım ve her eşin istediği gibi biri çıksada eşime sahip çıksalar diye düşüneceğim veya aynı şey eşinle yan yanayken de geliyor ve 4-5 kişi bütün keyfini kaçırıp değişik hareketlere girişiyor.
Peki ne yapmamız gerekiyor bu durumlarda inanın aklıma birşey gelmiyor. Çünkü o psikolojideki ve düşünedeki insanlara sen ben biz ne yapabiliriz? O bayanı orda bıraksan bir dert bırakmasan bir dert, sen bırakmadın o bıraktı gitti ki doğal iç güdü ona da hak verilir. Yani hiçkimsenin başına gelmesini istemediğim ve bulaşmasını istemediğim bir olay. Fazla yaşlı sayılmam 27 yaşındayım senin 24 yazıyor. Ama çok önceleri bıraktım dalaşmayı, kaç kişi kapımı açtı eywallah abi dedim adamın gözleri dönmüyordu haptan uyuşturucudan, ne yapabilirim o adama veya adamlara? Polise ihbar etmekten başka çaremiz yok ama dediğin gibi de bir durum var. Hepimize akıl fikir versin Allah, önce sabır. Geçmiş olsun çok, bir daha yaşamaman dileğiyle.