champion24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlerde oyunların silinmeyeceğinin garantisi var mıdır? Bu ara çalıntı kredi kartlarıyla bu işe giren, oyunları hediye olarak gönderen çok kişi duydum.
Size karşı ön yargılı değilim fakat sürecin kaynağı hakkında daha fazla bilgi vermeniz, alıcı sayısını (bende dahil) arttıracaktır.
Hocam tabi ki sonuna kadar haklısınız son günlerde bu tarz olaylar gittikçe artıyor şöyle izah edeyim steam kullanan herkes biliyordur hediye sistemi var bu platform da steam üzerinden arkadaşınıza direkt market üzerinden alınmış bir oyunu hediye edebiliyorsunuz yani direk ona gönderebiliyorsunuz bizde aynen öyle yapıyoruz kendi hesabımda biriken fazlalık bir miktar parayı nakite çeviriyorum . Yani siz oyunu kabul ettik den sonra steam üzerinden oyun tamamen size ait oluyor ve bir daha alma imkanım olmuyor . Böylece steam üzerinden de garantisi sağlanmış oluyor , çok teşekkür ederim beni uyardığınız için Bu arada gönderim yaptığım steam hesabınıda kendi hesabım bunu kanıtları ile birlikte sunabilirim isteye herkese . Her hangi bir sıkıntı durumunda da bizzat kendim telafisini yapabilirim