Geçmiş olsun. Polisi arayıp şikayet etmeniz yeterli olurdu diye düşünüyorum. Ancak siz insanlık yapayım ve direk yardmcı olayım diye bu şekilde bir adı atmışsınız. Neyse ki işler çok büyük boyutlu bir duruma gelmemiş. Bende bu şekilde bir durumla karşılaşmıştım. Bali çeken birisi markete girmiş ve kasadaki paraları yaşlı kadından almış ve yuruyerek oradan uzaklaşmaya başlıyordu. Bende gördüm ama normal yüüyordu ve koşmuyordu ve o marketten yürüyerek gidiyordu başta anlamadım daha sonradan yanıma bir kadın geldi ve durumu anlattı. Bende hemen polisi aradım ve o adamın nereye gittiğini söyledim. Yakındaydı ancak tehlikeli olacağını düşündüğümden dolayı koşup yanına gitmedim ve bunu polise arayıp söylediğimde o da en sağlıklı ve mantıklı olanı yapmışsınız dedi. Üzerinde kesici, delici aletler olabilirdi dedi. 1 saat sonra adamı yakaladılar. Paralarını da aldılar. Bu şekilde bir durumla karşılaştığınız zaman kendinizi de tehlikeye atmadan düşünmek gerekiyor. Bende mantıksal açıdan değil de duysal açıdan düşünsem bende sizin gibi yapardım ve benim için çok daha tehlikeli bir durum olmuş olacaktı. Neyse ki sizin başınıza çok daha büyük sorunlar ve bellalar olmamış ve her zaman uzaktan da olsa polisi telefonla arayarak şikayette bulunun. Bana bir şey olmaz demeyin bir gün olur sizin başınıza bu şekilde bir durum olur ve o zaman olduğunda da başka iyi niyetli insanlar sizlere yardım ederler. Tekrar çok geçmiş olsun.