Arkadaşlar biliyorsunuz google facebook artık yer ve konum üzerinden aramlara çok öncelik vermeye başladı.
foursquare nin başarısı bu iki devin çok fazla dikkatini çekti artık google harita degerlendirmede yerel rehber puanlaeı 15000 civarına cıktı Hızlıca konuya gireyim alttaki resimdeki olaya dikatlice bakarsanız bugdet ve diger büyük firmalardan önce ne rarasanız arayın harıtalar cıkıyor bu yenı bır site ve size ulasım yöntemi ben 1 tane denedim 1400 aylık gountulenmeden 290 u sitemne arama yapmış yol tarıfı ıstemıs telefon etmiş.. yanı neredeyse sitem üstte sırada olmadan müşteri portföyünün 3 te 1 i almışlım .. Uzatmadan ben şimdi diyorumki bu konu altında ilk harita adresimi sunuyorum google haritada yorum yapan ve resim ekleyene bende aynı şekilde yapıcagım sizlerde bu konu ahkkında isterseniz bir grup kuralım gercekten işe yarıyor ınanın ...
Yani herkes google harıtadakı sahip oldugumuz yere yorum yapıp puan verırse googleda en üste bedavadan gelmiş oluyoruz ben suan üste cıkarmak istediğim yeri yazdım sizde konun altına yazarsanız yorumunuzun sonunda bende size yorum yapacagım ve 1 haftada yorum sayıasına göre üste olacagız ...
BU BENIM HARITADAKI YERIM YORUM YAPANA BENDE YAPACGIM COK KISA ZAMANDA INANIN ARAMA VE SİTE GİRİŞİ VE TANININIRLIK SAĞLAYACAKSINIZ..
https://www.google.com.tr/maps/place...7!4d28.8515541
Örnek araç kiralama resmini vereyim size ilk reklamdan sonra harita cıkıyor ve buradakı en ustekı ve gorunen 3 harita ilk sıradakı reklamsız sıte kadar aranma tıklanma ve müşteri kazanıyor + sı ise hem google aramadan hem haritadan gelen herkes sizi görmüş oluyor...

[/IMG]