Arkadaşlar yeni bulduğum bir yöntem ile wordpress sitelerinizi hızlandırmanın ötesine geçiyor gtmetrix ve google page speed değerlerinizi tavana çıkartıyorum

Yaptığım işlemleri özet geçiyorum

Gereksiz sorguları kaldırıyorum

Database temizliği

Tema üzeirndeki gereksiz kodların silinmesi

Bütün resimlerin full sıkıştırma işlemi

Css ve diğer bütün dosyaların sıkıştırma işlemi

Cache eklentisi kurulumu ve ayarları ( Bu Eklentinin fiyatı 30 dolardır ve tek domaine lisanslıdır başka domainde kullanmaya çalışırsanız lisansınız patlar )

Özel kod ekleme ( Bu kod htaccsess dosyanıza ekleniyor )

Silinmiş eklentilerin artıklarını kaldırıyorum.

Ve sitenizi ter temiz bir şekilde size sunuyorum bu işlem ortalama sitedeki içerik oranına bağlı olarak yaklaşık 2 saat sürmektedir iki saat sonra sitenizi size teslim ediyorum bir saat içinde admin panele kesinlikle giriş yapılmaması gerekli yoksa bütün emeklerim çöp olur gider bilginize. Ön ce hizmet Sonra para talep ediyorum iletişim önce r10 dan pm ile bilgiler verilcek Sonra Skype üzerinden bütün sorulara cevap verebilirim. Kesinlikle bir bilgi kaybı söz konu değildir.(İşlem sırasında bu değerler gözle görülür artıcaktır ama sisteminizdeki yoğunluk cpu kullanımıda bu değerleri etkileyeceğini göz önünde bulundurun lütfen.)

Bu işler için istediğim ücret 150 tl dir 200 den düşürdüm.

İstediğim bilgiler

Site adresi
Admin paneli
Ftp bilgileri
Ve iki saat müsade

Kanıt isteyenler olcak kanıt resimlerdededir.

Referans Sadece bir kişi olucak oda ilk mesaj atan Platin Üyeye bu işlemler yapılacaktır.

Forum dışı iletişim ve sorular için skype

erdinc-kaya@hotmail.com

Gt metrix sonuçları

Page speed Sonuçları