İşte bu yüzden ya şehirden kaçıp dağın başında kuşun uçmadığı kervanın geçmediği bir yerde ev yapıp internetide uydu internet ile sağlayıp hayatı idame ettireceğiz. Yada b*k gibi paraya sahip olup bu tür insanların içine karışmayacak kadar korunaklı bir fanusun içinde yaşayacağız(elitlik mi diyorlar ne diyorlarsa artık.)
Bu işin ortası yok. Bunlar değişmezler. İçimizden kimsenin eşinin ya da çocuklarının bu insanların içinde yaşamasını istediğini sanmıyorum. Olası bir ekonomik sarsıntıda bunların farklı versiyonlarını daha da şiddetlenmiş halde göreceğiz. Çünkü bunlarda ne para kazanacak kafa var ne de vasıf, zaten bitik ve gözden çıkarılabilir haldeler(gelipte hümanistlik kasmayın.). Bunlar ekonomik bir sıkıntıda hayvan gibi sağa sola sarmaktan başka bir şey yapamazlar o zaman gelirse görün curcunayı.
Önceden bazı kesimlerin alttan gelenlere olan tavırlarını yanlış yorumlayıp tepki gösteriyor ve hümanistlik kasıyorduk. Bence tamamında olmasa da bazı konularda haklılardı be ! Sen gelme ayı ! Ne huzur bıraktılar ne tat.
Ankara`da sokağa ne zaman çıksam trafikte kavga var. Memleket kafayı yedi.