Sistemi anlatıyorum ;
  • 150$ girişte veriyorsun (OH diyorsun tamam bitti herhalde başlayacaz! - BİTMEMİŞ)
  • günlük 10$ facebook reklamı aylık 280$ reklam gideri çıkarıyor
  • irili ufaklı vergi kesintileri (miktarı değişiyor)
  • domain al diyor 20$
  • 2 müşteri bulsan verdiğin 150$ giriş ücretini çıkarıyorsun zaten diyor.
  • biz iphone kılıf satmayacaz puro satacaz diyor
  • 380$ şirket kurma parası istiyor, şirket kurmazsan büyük sıkıntılar yaşarsın diyor
  • aylık kira bedeli istiyor, yanılmıyorsam 30$
  • ödemeyi adamın şirketi üzerinden alıyorsun doğal olarak cüzi dediği kesintiler yaparak senin TL olarak 100-150 liranı kesiyor. Başka bir ödeme yöntemi var mı? dediğinizde işaret parmağını senin dudağına dayayıp ''şşş duymamış olayım'' diyor.
Takip ettiğim kadarı ile sadece gider bu: 900$! Bunu Türk Lirasına vuracak olursak (3.61TL üzerinden) 3.253TL yapıyor.

Ayrıca adam diyor ki facebook reklam giderini arttırarak müşterini bulabilirsin. Yani 10$'lık reklamda yetmeyecek, günük 20-30 hatta 50 dolara reklam vermen istenecek ki ; ''e aga kimse bişey vermeden alamaz'' diyebilsin.

Burada şahsı hedef almıyorum. Tüm videolarını önyargısız ve tarafsız bir şekilde izledim. Mantıklı gelen olabilir, çevremde de bu ağa katılanlar var ama basit bir Türk vatandaşı olarak 1404TL sigortalı işte çalışıyorken sadece giriş aşamasında 3.250TL ödeyeceğim bir saadet zincirini neden kabul edeyim?

Ben zaten ürün satıp kazanabileceksem mağaza oluşturup belirli yazılımlar ile mağazama xml tarzında ürün ekleme ayrıcalığı dışında hiçbir faydası olmayacak olan bir sisteme neden gireyim? Bunu kendim yaparım.

Bir diğer hususta verdiğin reklamların %100 işe yarayacağı veya günlük minimum 2 kişinin bile ürünlerine bakıp alacağı garantisi yok. Sen 30$ reklam verirsin, 10 kişi gelir; ayda bırak 3250TL giderini karşılamayı 200-300 dolar zor kâr edersin.

Bana göre İlkay bey ve referans olduğu Ekim bey yüksek meblağlar ile gününü gün ettiğinden ve kurmuş olduğu ağdaki insanlara beyaz yaka diye hitap ettiğinden bizim cebimizdeki 10TL sigara parası onlara 100$ gibi geliyor. Çünkü ikiside sınırsız et lokantalarından nusretten çıkmıyor, altlarında hayatımız boyunca park halinde bile göremeyeceğimiz arabalar var ve ben bunları yazınca ''züğürt'' olarak nitelendiriliyorum.

Niyeti gerçekten ağ kurup birlikte daha fazla kazanmak ve insanlara para kazandırmak olan bir insanın kişi başı 150$'dan 10 kişiye (1500$) aylık ders vermesi, biraz uçuk kaçıyor.

Adam zaten sadece ders videolarından 1500$ bedava para kasıyor, adamın düşüncesi senin makarnandan sütünden kısıp verdiğin 150$'ın değil.

Ya da komple ben yanılıyorum karşımızda kanatları görünmeyen beyaz bir melek duruyor, bu forumda çok fazla dolandırıldığımız için paranoyak olmuşuzdur falan.. 150$ verip şuan 5000$ kazanan ağdaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlısı