Niche işini farklı bir site yapısı gibi görmemek lazım. Benim blogger da yüksek hitli sitelerim var. Bazen blogger'ı tercih ediyorum bazen Wordpress'i. Bu genelde site üzerine çok ilave yapacaksam karar verdiğim bir durum. İlavesi (eklentisi), ayarı çok olacaksa, adsense yerleşimini esnek yapmak istiyorsam vb gibi isteğimin çok olduğu durumlarda WordPress tercih ediyorum. Diğer durumlarda Blogger daha mantıklı bence. Blogger, Hosting'le uğraşmamanız, bu hiti hangi hosting kaldırır, fiyat/performans firması hangisi vb arayış içine girmemeniz gibi düşüncelerden dolayı avantaj sağlayabiliyor.
Niche projelerde bence hostingden ziyade nasıl hit alabilirsiniz onun arayışına girin. Blogger açacaksanız netde hızlı açılan hafifletilmiş temalar var. Bunları bulup kullanmanızı tavsiye ederim.
Konuya yazan
@Akbas; hocamızla daha önce Blogger üzerinden bir Niche proje çalışması da yürütmüştük. Bilgisi iyidir ve uzun zamandır bu konulara yoğunlaşmış durumda. Onunla da çalışabilirsiniz. Konularını inceleyin derim.
araştırıyorumhocam ancak şöyle yeni başlayanalr için rehber tarzında bir kaynak bulamadım. benim blogspottan kastım şuydu hani paraısz ya site acaba google gözünde amatör görüpte sıralamalrda yüksetlmeme gibi bir durum olurmu diye düşündüm