Bana gelen bir e-postayı aşağıda paylaşıyorum. Anlam veremedim.
NOT: Benden detaylı bilgi istemeyin bunu ben yapmıyorum. Bana gelen bir e-posta. Ancak bu e-postamı r10'da bilen kişi sayısı 5'i geçmez. (Bu postayı sadece r10'da ticaret işlemlerinde kullanmak için açmıştım.) Tahminime onlardan birisi
Başlıkta yanlış belirttim.
gönderen: ........ <...............@yandex.com.tr>
Bu aralar özellikle spam ile uğraşanlar Google görsellerde yeni sistemim ile sık sık karşılaşmakta. Eğer hala karşılaşmadıysanız eğer hemen şu saniye Google görsellere girip decoration yazıp aratın.
özellikle uygun fiyatlı domain uzantıları (.us ve benzeri) sitelere bakın. Tabi bunları sık sık görüp özellikle kaynak kodlarına dalıp bunu bu adam nasıl yapmış diye düşünüyorsunuz itiraf edin.
Ayrıca, bunu Wordpress sanıyordunuz. Sadece temalar benzediği için.
Bu sefer fazla söz yok! Sadece görsellere bakın. Evet, 1 günde 200-300 doları, euroyu ve onaylı diğer Adsense hesaplarında benzeri para birimindeki rakamları gören siteler oluyor.
Bu sefer siteyi kurup bunu sen beceremedin demek yok. Çünkü hiç birşey yapmayacaksın. Google'a bir bir anahtar kelime yaz ve siteyi arat.
Incredible Bot ve Google Adsense AGC yaratıcısından en yeni Google görsel taktiği. Sadece ciddi anlamda yatırım yapacaklar ile görüşülecek.
Bu sefer ele ayağa düşmesini istemiyorum. Bu sefer %100 kazanç garanti. Hatta %1000. Bu sefer %10000 hit garanti. Siz vereceğim özel yazılımı 2 dakikada kurup arkanıza yaslanın.
Feedbunnerdan da yararlanacağız Google consoledan da. Yani korkumuz yok
NOT:
*wordpress değil
*serverı kasmaz
*veritabanı yok! evet yanlış duymadınız!
*milyonlarca içerikli ışık hızında siteler.
*her giren kullanıcı otomatik olarak farkında olmadan siteyi büyütür. sosyal imleme yapar, Google ve diğer botlara haber verir.
*sadece acele edin!
*neden mi satıyorum? 2 sene önce r10.net ,******.com gibi sitelerde ücretsiz dağıttığım taktiklerden sonra yazdığım ya da edindiğim tüm bot ve taktikleri ücretli sattım.
kısacası işim bu. Google'ın açığını bulup size satmak. aslında açık değil ama biraz ters mühendislik diyelim ya da blackhatseo da olabilir.
Haydi rastgele...