Acaristan Özerk cumhuriyeti yani Batum Kars Ruslardan alınca Batum vermek durumunda kalmışız. Cumhuriyet kurulduktan sonra yağni arkadaşlar. Türkiye'nin Batum garantörlük hakkı var nasıl Kıbrıs varsa Batum garantör devleti desek doğru oluruz.
Aynen vizesiz dolaşım hakları var artık Gürcülerin yakında Avrupalı olunca kocaman tabela koyacaklar ve Batum gidemeyeceğiz. Ancak Batum Gürcistandan ayrılıp kendi devletini kurabilir sonuçta kumar gelirleri alıp başını gitmiş Türkler olmsa Batum ölü bir yer.
Eğer bilişimle uğraşıyorsanız Batum yerleşin derim. Yani bir iş yeri adresiniz yok evinizden home ofisten yapıyorsanız.
Öncelikle yaşadıkça vatandaşlık almama gibi bir durum yok değil. Ev alabiliyorsunuz, ev kiralayabiliyorsunuz. Açıkçası araba yakıt çok ucuz ama yiyecek içecek çok pahallı malum her şey Türkiyeden geliyor o nedenle Batum yada Sarpi yerleşin. Sonra 7/24 party hehehehe
Bir merso çekin altınıza, Pirus şimdi bayağı moda olmuş. Japon araba piyasasının envayi çeşitleri orada. Belki yolları yok, benzinlikte ki helaları içler acısı girmektense çişinizi tutmayı tercih edersiniz ama yine güzel.
Adsense geliri olan buraya yerleşsin. Arada son model aracınızla mahalleye gidip hava atabilirsiniz
Size sümüğünü atmayan mahalleli kızları " aaaa Berkecan metin 2 canavarı Mercedes almış kız " diyecekler hehehe.