Lütfen kimse alınmasın gücenmesin konu öncesi kısa acıklama yapıpd etaya geleyim.İşini iyi yapanları tenzi ediyorum.Ne değerli
adamlar varbu forumda ne çöp insanlarda.
Bir konu gördüm (
link ) mesaj olarak alttaki kısmı yazdım.Ancak bazı arkadaşlar konu altında olduğu için göremez diye konu açayım dedim.
Sıfır site açıyoruz hemen ana kelimede seo çalışması yaptıranlar var.Bu olay şuna benziyor.Bebek yeni doğmuş 3-5 saatlik normal bir yaşam düzeni içinde onun yürümesi imeklemesi 8-12 ay içerisinde olur.Ama babası 3. ay içinde yürüsün istiyor.Mantık dışı çok komik bir olay dimi bu.
Malesef sektörde bu çok fazla yaşanıyor.Seo yapıyorum diyen( seo program ile backlink ve tanıtım kasmak onlar için ) bu arkadaşlar bu site sahiplerini ( babalar

) hemen yakalıyorlar biz senın siteyi o kelimede çıkarırız diyorlar ( bebek yürüyecek 3 ayda sahte doktor bunlar

)
Gelelim mesajıma.İnş birileri anlar ve ders edinir.( ders vermek haddimize değil kendi yağımızdayız biz.Ama doğrularıda söylesek kötü olmaz hani )
Yanlış işler içindesiniz.
Sıfırdan kurulu yeni bir site ana kelimeler ile sıralmaya girmeye çalışmasın.O kelimelere harcanacak zaman yerine iyi bir analizer bulun sitenize uygun 100-150-200 alt konu başlığı belirlesin.
Bu makaleler üzerine makaleler ve özgün görseller ile giriş yapın.Alt sayfalardan yakaladığınız hiti emin olun o ana kelimelerden yakalayamazsınız.Genel portal alt sayfalar ile büyür.
Sana yapılacak çalışma belli vereceksin 3 anahtar kelime basacaklar backlinki basacaklar tanıtım yazısını aynı makalede 3 çıkış yapacaklar al sana seo.Saçmalıktan öteye gidilmez.
Bak kısa bir örnek vereyim xxx xxx xxx xxx xxx (5 kelimeli long tail tarzı ) bir başlığım üzerine 400+ kelimelik makale yazdım.Hacim 100-1k arası idi aylık aranması.
Yazılan makale sonrası tertemiz spam olarak kullanılmayan 20 forum sitesine 20 adet farklı makale yazdırdım ve bu ilgili konumu forumlarda tanıttım.Çalışmadan 1 ay sonra o kelimede kafadayım şuan.
Bunun gibi 100 başlık düşün

Gerçekten bir kelime bağlı çalışıp onlarca parayı verip aylarca bekliyorsunuz yazık ediyorsunuz.
Kaybettikleriniz ;
1 - en değerlisi en önemlisi zamanınız gidiyor.
2 - malesef yine en değerlilerinden biri olan siteye karşı güvenini bitiryor hevesiniz kalımıyor.Zaten bundan sonr da o proje verimsiz olur size.
3 - en basiti paranız gidiyor.
4 - hiç bir doktan anlamayan adam para kazanmış oluyor.
5 - sektörüden soğuyorsunuz bir daha bu işlere girmem diyorsunuz.
6 -sonra vay anasını be bu adam nasıl kazanıyor diye konuları geziyor yine yeniden heveslenip aynı döngüyü başa alıyorsunuz.
7 - sürec 1'den yeniden başlıyor.
Sağlıkla kalın güzel dostlarım.
Güncelleme:
Kısa süre içinde bu hizmeti vereceğim.Alt yapısını hazırladım çok az kaldı.