30tl domain + 50tl hosting + 200tl tema ve reklam yerleşim çalışması + 30tl eski facebook hesapları (gruplarda paylaşım için) + 10tl facebook mobil onay = çalışmana bağlı olarak GÜNLÜK 50-100tl adsense kazancı
gelen adsense kazancının yarısını facebook sayfanı sponsora vereceksin bu şekilde hem sayfan büyümüş olacak hem kazanç elde etmiş olacaksın kolay gelsin
Yararlı yorumun için çok teşekkür ederim hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50:14 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:03 --
Açıkçası sayfalar boyu yorumları okumadım biri bu dediklerimi yazdımı bilmiyorum ancak bir şeyler yapacaksan tavsiyelerim şunlar,
1 - Niche kelime / konu vs. araştırıp, aynı şekilde güzel uygun bir alan adı ile hosting alman (40TL -ki godaddy .com indirimi vs. kullanabiliyorsan muhteşem daha ucuza gelir, kebirhosttanda 10tl lik hosting ile 40tl yeter) sonrasında r10da 100 kelime 1tl şeklinde yazarlardan konu ile alakalı 150 adet kadar 300 kelimelik (450TL) makale yazdır. 100 TL ye sitene seo hizmeti al bu tanıtım yazısı veya hiti yüksek sayfalarda reklam vs. de oalbilir. Bu süre zarfındada beğendiğin bir tema olur belki hani kendini bilmiyorsundur bu işleri yapmayı diye düşünelim. themeforesttan parasını verip ücretli temanı al.(100TL).
2 - Knight online oyna 250 TL yatırım ile içindeki yasal botlarla ayın sonunda 250 TL ni 400 TL yapabilirsin. (Bir arkadaşımın zamanında bana tavsiyesi idi hala böyle bir şey var mı emin değilim)
3 - Kendine yatırım yap, kitap al, eğitim seti al, dil kursuna git 1 kur yazıl 700-750 tl ye kampanta bulursan 2 kur bile satın alabilirsin o para ile
Şu knightdan para kazanma meselesini anlayamadım hocam

Diğerleri için çok teşekkür ederim ama 700 liraya hangi ingilizce kursu 1 kur veriyo ben anlamadım 1000 liradan aşağı isteyene denk gelmedim ben