gamelear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajlara bakarken öylece dahil olduğum konuya aslında eleştiride bulunan arkadaş güzel bir bilgi vermiş bunda herhangi bir sorun göremedim. Her ürün sayfası için description, title vs gibi alanlar doldurulmuyor ise arkadaşın dediği gibi 2-0 değil benim gözümde 5-0 geride başlarsın tabi satıcı olan sizsiniz koyup koymamak sizin elinizde ama arkadaş anladığım kadarıyla bu bilgiyi alacak olanlara ulaştırmak istemiş

Bana söylemedin ama yanlış bir bilgi girişiminde bulunduğum için sana yazma ihtiyacı duydum SEO ile ne kadar bir süre uğraştın da SEO algoritması vs bitti itamlarında bulunuyorsun gidip çöp paketler alırsanız bilinçsiz bir şekilde karalamaya başlarsınız SEO dediğin olay Google algoritmalarını anlamak buna göre hareket ve çalışma yapmaktır sen algoritmaları bilmeden sallamaya başlamışsın diye düşünüyorum.
Sana tek bir şey söyleyeyim arkadaşım şu an gidip abuksabuk.com isminde bir domain alayım tek sayfalık bir html yapayım ronaldo veya messi dead veya alakasız bunun gibi saçma sapan şeyler yazayım 1 günde alexa da 900.000 e inerim google şu an seo linklere değil özgün kopyasız paylaşımara itibar gösteriyor bunun da sebebibi 2014 de resmi olarak açıkladı sebebi dünyada sözümona seo uzmanları milleti dolandırmak için sektör oluşturmuştu ama Türkiye için hala bitmemiş demekki