Anasayfada alt alta konu başlıkları ve özetleri yer alıyor. Her konu başlığı altında tarih, yazarın ismi, yorum sayısı gözüküyor. Buraya yazının kategori ismini yazdırmak isityorum. Temada hangi dosyada nerede değişiklik yaparak bunu sağlarım?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...6c&oe=5A867E83 Kendi cevabımı kendim buldum nihayet

includes/mh-custom-functions.php dosyası üzerinde düzenlemeler yapıyoruz. Anasayfadaki post listesinde görünen maddeler: span class="mh-meta-date updated" konu güncelleme TARİHi span class="mh-meta-author author vcard" konu YAZARı i class="fa fa-user" /i yazar simgesi i class="fa fa-clock-o" /i saat simgesi i class="fa fa-comment-o" /i yorum simgesi tek konuda başlık altında geçen veriler: span class="entry-meta-date updated" güncelleme tarihi i class="fa fa-clock-o" /i saat simgesi span class="entry-meta-author author vcard" yazar i class="fa fa-user" /i yazar simgesi span class="entry-meta-categories" kategori i class="fa fa-folder-open-o" /i kategori simgesi span class="entry-meta-comments" yorum i class="fa fa-comment-o" /i yorum simgesi