Sayın Murat U.

Sihirbaz için "+ 850 TL ile ? Şaka mı yapıyorsunuz hocam siz ?" cümlesini siz gönderdiniz. ödeme gücünüz ilgimiz dışında. Bu arada belirtmek isterim modül fiyatı 75 ₺ değil 50 ₺ olarak belirtildi size.

Şunuda belirtmek istiyorum. Script size özel olarak kodlanmadı. Elbette size göre eksik kalan yanları olacaktır. Hazır bir script aldığınızı unutmayınız.

Firma kalite politikalarımızı buradan sizinle tartışmak istemiyoruz.

İYİ ÇALIŞMALAR

netadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Engin Bey;

İstediğiniz ücret bana fazla geldi öyle mi ? 240 tl ödediğim halde aynı gün scripti silip birine hediye etmek isteyen birine fazla mı geldi sizce ?

Lütfen bakın ben firma falan da karalama yapmıyorum. Destek kısmından da belirttiğim üzere sadece alan arkadaşlara BU BİLGİYİ SİZİN VERMEDİĞİNİZ için uyarı da bulundum. Hepsi bu uzatacak birşey yok.

Ben o 75 TL yi de, sadece 1 modül için istediğiniz o 750 TL ( sihirbaz )'yi de ödeyecek duruma sahibim merak etmeyin.

Uzun lafın kısası alacak arkadaşlar dikkatlice incelesinler.

Bu arada sitenizde ürün altında Sık sorulan sorularda ki " Sitem google'da çıkar mı ? " sorusuna verdiğiniz cevabı bence bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Dikkate alıp almamak size kalmış

İyi forumlar.