Sayın Murat U.

Yapmış olduğunuz eleştiri için teşekkür ederiz.

E-ticaret v3 scriptimiz orta düzeyde işletmeler için tasarlanmış olup yalnızca 240 ₺ gibi yıllık vs. ödemesi olmayan bir kereliğine mahsus tahsis edilen bir ücretle satın alınmaktadır. 240 ₺ ile satın alınan bir script için idesoft, ticimax. vb firmaların yıllık 1000-5000 ₺ alınan ücretle satılan E-ticaret scriptleri ile karıştırmamanızı rica etmekteyiz.

Bizden talep ettiğiniz Ürünlere ve ürün kategorilerine keywords, description girme alanları belirtiğimiz gibi bu scriptimizde mevcut değildir. zaten satın aldığınız script açıkla kısmında'da böyle bir özelliğin mevcut olduğu yazmamaktadır. Talep edilen özellik sistemde mevcut olmadığından dolayı doğal olarak kişiye özel yapılan her türlü eklenti ek ücrete tabi olmak zorundadır. ve sizden istenilen 75 ₺ ücret size fazla geldiğinden dolayı firmamız bunun için ücreti 50 ₺ olarak düşürmüştü bunu da zaten destek bölümünden size iletmiştik.

Scriptimiz müşterinin kendi hosting sunucusuna kurulduğu için yazılımın güvenliği açısından kapalı kaynak kod şeklinde satmak zorundayız. ama buna rağmen müşteri eğer bir geliştirme yapacaksa. Müşteriye lazım olan sayfaları açık kaynak kod şeklinde iletebiliyoruz

Saygılarımızla. İYİ ÇALIŞMALAR

netadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti satın almış birisi olarak deneyimlerimi yazıyorum ve firmayı falan kötülediğim yok.

Script tasarım olarak ve işlevsel olarak iyi buna birşey demiyorum ama gel gelelim seo konusunda çok sıkıntılı bir ürün en azından bana göre öyle.

Title ve description ne ürüne ne de kategorilere girebiliyorsunuz. Yani buda demek oluyor ki e-ticarete 2-0 yenik başlıyorsunuz. Üstüne üstlük destek bölümünde tüm sorulara hızlıca cevap veren beyfendi, seo için bunların öneminin olmadığını söyledi.

Her neyse demo olarak incelediğiniz sayfa güvenlik nedeni ile HTML olarak koyulmuş doğal olarak diyorsunuz ki bu normaldir.

Kendilerini durumu izah ettiğimde ise, bu SEO MODÜLÜ için 75 TL ücret talep etmekte. Bu talepten sonra resmen şok oldum.

Açık kaynak olsa kodlanır fakat hiç bir şekilde müdahale edemiyorsunuz ve ömrünüzün sonuna kadar gebe kalıyorsunuz.

Uzun lafın kısası ödediğim ödeme için her hangi bir talebim yok ama bu satış politikası ile bir yere varamazsınız. Tabii ki ürün sizin istediğiniz gibi satar istediğiniz gibi pazarlarsınız.

Bu scripte ihtiyacı olan varsa ve firmayı ikna edip domain lisans transferi yaptırabilirse kendisine hediye etmek isterim.

Herkese iyi forumlar.