Bu konuda en mantıklı bulduğum tavsiye eğitim. İngilizce olabilir, mühendislik alanında olabilir, müzik olabilir, resim olabilir vs vs
700 tl ile bir girişime yatırım olmaz demek yanlış olur. Elbette bu kadarlık bir sermayeyle başaran birçok kişi olmuştur. Buradaki asıl soru bunun oranı nedir? Yani ufak bir yatırımla bir işe girişip başarılı olanlardan çok, başarısız olanlar vardır.
Girişiminizde başarısız olursanız elinizdeki sermayeyi kaybeder ancak tecrübe kazanırsınız.
Eğitime yatırım yapıp kaybetmek diye bir şey yoktur(söz konusu eğitim nitelikli olduğu sürece), bu yüzden sizin bütçenizle yapılabilecek en iyi yatırım eğitimdir. Bilgi ve tecrübe edinebileceğiniz en büyük sermayedir.
Hocam haklısınız tabi ki eğitimden önem bir şey yok ama benim aileme daha fazla yük olmamak adına para kazanmam lazım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56:31 -->-> Daha önceki mesaj 23:54:56 --
Bence 400 TL'ye güzel bir sayfa al, 250 TL'ye de 6 aylık instafly al. Daha sonra Instafly ile aldığın sayfayı büyütmeye çalış. Zamanla reklam falanda alırsın, belki de butiğe çevirirsin.
Bildiğiniz güzel bi sayfa var mı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 06-10-2017 mesaj 00:00:07 -->-> Daha önceki 05-10-2017 mesaj 23:56:31 --
Udemyden sana en yakın gelen alandan 35 Tl ye bir eğitim seti al ve sabah akşam video izlemeye başla belki direk sana kazanç olarak dönmez ama uzun vadede işine yarar ve belkide seversin ilgi duyarsın çalışırsın ve 700 ün 10 katını kazanıcak seviyeye gelirsin alanında
bakacağım hocam Udemy deki derslere