Arkadaşlar merhaba, iş arayışı olan bir dostum için açtım bu başlığı. Kendisi satış ve teknoloji sektöründe yöneticilik deneyimi dahil tecrübeli birisidir. Yaklaşık 5 aydır işsiz ve evlilik arefesinde. işkur, kariyer, vs gibi bir çok kanaldan iş arıyor ama garip bi şekilde henüz bir iş bulamadı. Kendisinin özgeçmişini aşağıda yazdım. Ankara, Gaziantep ve Hatay illerinde çalışabilir.
Ahmet Canlı İletişim Bilgileri
E-Posta :
ahmet.canli1992@gmail.com
Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Keçiören - Bademlik
Ev Telefonu : 90 (539) 690 60 56
Cep Telefonu : 90 (539) 690 60 56
Kişisel Bilgiler
Toplam Tecrübe : 4 Yıl
Çalışma Durumu : Çalışmıyorum
Eğitim Durumu : Üniversite (Mezun)
Medeni Durumu : Bekar
Askerlik Durumu : Tecilli (31.12.2021)
Doğum Tarihi : 03.02.1992
Sürücü Belgesi : B
Özet Bilgi
Aktif olarak iş hayatıma 2011 yılında lise öğrenimimden sonra başlamış bulunmaktayım. profesyonel iş hayatıma Turkcell Superonline ile başladım. Kısa sürede saha çalışması ile aldığım Turkcell akademi satış eğitimlerinden sonra saha satışında daha fazla tecrübe edindim ve daha sonra yine Turkcell Superonline Adana bölgesinde takım lideri olarak çalışma hayatıma devam ettim, bunun yanında ekip yönetme tecrübesinide kazanmış oldum. Daha sonra Sony Mobile Perakende Geliştirme Uzmanı olarak Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis illerinde,Turkcell, Türk Telekom,Vodafone, Media markt ve Teknosa magazalarında firmamızı tanıtan ve ürünler hakkında mağaza çalışanlarına grup eğitimleri ve birebir eğitimleri verdim. Bunun dışında iyi ikili ilişkiler kurup yatırımcılarla anlaşmalar sağlayıp firmamın marka değerini arttırmak için farklı projeler geliştirdim. Son olarak Huawei Mobile Perakende Yöneticisi pozisyonunda görev aldım. Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ illerinde yine grup eğitimleri,birebir eğitimler verdim. Marka değerini arttırmaya yönelik ve satış geliştirmeye yönelik projeler hazırladım. Almış olduğum bütün görevlerimde özveriyle çalışmaya ve temsil ettiğim markayı en iyi biçimde tanıtmaya çalıştım. Sürekli yeni projeler üreten, ikili ilişkilerinde her zaman olumlu sonuçlar almayı hedefleyen, sonuç ve çözüm odaklı bir insan olmayı hedefledim. Bu bağlamda kendimi geliştirebilceğim ve değer katabileceğim pozisyonlarda iş arayışım bulunmaktadır.
İş Deneyimleri Perakende Geliştime Uzmanı - Huawei Technologies - 09.2015-08.2016 (11 ay)
Gaziantep,Kahramanmaraş,Elazığ ve Malatya illerinde Turkcell,Türk Telekom,Vodafone mağazalarına ; -Marka cihaz modelleriyle ilgili grup eğitimleri ve birebir eğitimler vermek, -Mağazalar içerisinde gerekli görsel düzenlemeleri ve eksikleri tamamlamak, -Mağaza çalışanları için gerekli satış stratejileri oluşturmak. -iyi ikili ilişkiler sonucunda marka algısı yaratmak ve geliştirmek, Yatırımcılara gerekli kampanyaların yapılması -Stok eksiği olduğu durumda stok talep edilmesi, -Yatırımcılarla iyi ikili ilişkiler kurulması ve markaya teşvik edilmesi, bağlı çalışanların yönetimi, -Satış stratejileri, -Ekibin yönlendirilmesi -Günlük,haftalık ve aylık raporlama yapıp üst yöneticilere iletilmesi.
Perakende Geliştime Uzmanı Sony Mobile 08.2013-08.2015 (2 yıl)
Gaziantep,Kahramanmaraş,Kilis illerinde ve ilçelerinde tüm Turkcell Türk telekom Vodafone bayilerine ve Media Mark,Teknosa,Vatan mağazalarına -Marka cihaz modelleriyle ilgili birebir ve grup eğitimleri eğitimler vermek, -Mağazalar içerisinde gerekli görsel düzenlemeleri ve eksikleri tamamlamak, -Mağaza çalışanları için gerekli satış stratejileri oluşturmak. -iyi ikili ilişkiler sonucunda marka algısı yaratmak ve geliştirmek, -Stok eksiği olduğu durumda stok taleb edilmesi, -Yatırımcılarla iyi ikili ilişkiler kurulması ve markaya teşvik edilmesi
Aktif Satış Takım Lideri Turkcell Superonline 09.2011-07.2013 (1 yıl, 10 ay)
Adana ve Gaziantep bölgesinde Fiber alt yapısı olan belirli bölgelerde; -Yeni abonelikler almak, -Satış sonrası takibin yapılması -Bana bağlı çalışanların koordine edilmesi -Belirlenen hedeflerin tamamlanması. -Takım motivasyonunun en üst düzeyde tutulması
Eğitim Bilgileri
Üniversite (Lisans) 06.2014 - Devam ediyor
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi
Referanslar Soner KOÇAK Sony mobile - Bölge Müdürü
Tel : 5445820401
Ersin KORKMAZ Enerjisa - Aktif Satış Müdürü
Tel : 5389269422
İlker GÜNGÖRER Sony - Bölgeler Müdürü
Tel : 05305471791
Ali ATABEY Enerjisa - Pazarlama Süpervizörü
Tel : 05369839456
Sinan ÇIRPANLI Sony - Bölge Müdürü
Tel : 05075387110
Detaylı Cv, referanslar ve sertifika bilgileri için pm lütfen.