• Domain Adı : torrentcin.net
  • Bitiş Tarihi : 23.06.2018
  • Kalan : 260 gün
  • Kayıt Firması : hostmatik
  • Transfer Ücreti : firma içi ücretsiz
  • Minimum Fiyat : öze mesaj atınız
  • Özel Notlar : 4 Yıl önce tarafımdan kaydedilmiştir. Direkt keyword domaindir. Sektör içinde olanlar bu kelimeden ne kadar yoğun hit geldiğini ve domainin ne kadar değerli olduğunu çok iyi bilir. Domainin eski olması ekstra avantajıdır. Alan adı için fazla söze gerek yok. Fiyatı taban rakamda tuttum. Her yönden avantajlıdır. Google İlk sayfada ihya eder. İsterseniz kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Zamanında iyi kazançlar elde ettim 65k hit gördüğüm olmuştu uzunca bir süre . Elimde kalan son değerli domain olduğu için fiyatı da düşük tuttum. İster alın domaini yatırım yapın, ister projelendirin. Asla değerini kaybetmez.
  • Domain Adı : turkcealtyazi.info
  • Bitiş Tarihi : 09.12.2017
  • Kalan : 64 gün
  • Kayıt Firması : hostmatik
  • Transfer Ücreti : firma içi ücretsiz
  • Minimum Fiyat : öze mesaj atınız
  • Özel Notlar : kafamda çok başka bir proje vardı hiç nasip olmadı...
HER İKİ DOMAİN İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT 400 TL DİR.. HER İKİ DOMAİNDE DE HERHANGİ BİR BAN SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. HER İKİ DOMAİNDE ANAHTAR KELİMDEDİR... SEKTÖR DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN VE ELİMDE Kİ SİTEMİDE SATTIĞIM İÇİN DOMAİNLERE İHTİYACIM KALMAMIŞTIR. YENİ PROJEYE BAŞLAMAK ÜZEREYİM VE ELİMDE Kİ TÜM DOMAİNLERİ BU YÜZDEN ELDEN ÇIKARTMAK İSTİYORUM KAYNAK YARATMASI AÇISINDAN.. HER İKİ DOMAİNİNDE GOOGLEDE İNDEXLERİ BULUNMAKTADIR VE HER İKİ DOMAİNDE ÇOK KISA BİR SÜRE BAŞKA BİR SİTEME YÖNLENMİŞTİ...