RemziKurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dsmart da aynı durum başıma geldi ve modemi sorgusuz sualsiz değiştirdiler yıldırımdan kaynaklı demedim ama direk yandı dedim çalışmıyor dedim.
Arkadaşıma arattırdım ve doğal afetten bahsetmedik direkt bozuldu dedik biz de ve gönderdik ama geri yollayacaklardır çünkü;

Az önce araştırdım ve şikyayet var'da aynı sorundan muzdarip bir kullanıcıyı buldum. 3 marka Tp link modem sadece Türk Telekom'a özel üretilmekteymiş. Bunu da Tp-Link direkt değil, Sentim Bilişim aracılığı ile yapmaktaymış. Yani bizim modeller ucuz bi şey, Tp-Link de demişki ucuza yaparım ama garanti vermeeeem. TT de demişki peki kardeş önemli değil hehehe kakalarız biz ve bundan bahsetmeyiz satarken.
Olay bu. Sentim bilişime şikayet varda yazdım, onlar muhtemelen TT'ye paslayacak ben de onlara yazıcam daha sonra mahkemeye...
İstedikleri kadar koşullara açıklamalara yazsınlar, böyle bir saçmalığı hiçbir düzen kabul etmez hiçbir mahkeme eyvallah demez. İnşallah konu oraya varmaz bakalım nasıl geri dönüş yapacaklar. Buna yıldırım düşmüş diye tespit edemezler herhalde.