3.dünya savaşına yaklaşıyoruz..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:48:13 -->-> Daha önceki mesaj 23:44:40 --

MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi burada uyuşturucu madde isimlerini sayarak şu şöyle zevk verir bu böyle zevk verir sayacak kadar bilgi sahibi değilim.Tanrı korusun hiç kullanmadım ve kullanmak da nasip olmaz umarım.Lakin ben insanların belli bir doyumu yada zevki yaşamak için para harcamasını anlıyorum ve duyguyu iyi bilirim.Lise ve üniversite hayatımda popülerdim ve evet karşı cinsle çok para harcadım.Lakin düşünüyorum da dünyanın en zengin insanı bile şu maddeye 1 lira verip kullanmaz.Peki öyleyse böyle bir maddeyi kim neden üretir kardeşim.

O yüzden hiçbir zaman gerçek olduğunu ispatlayacamağım ama ben bu işin altında eski adı kgb olan Rus istihbarat teşkilatının olduğuna ve bunun aslında orta doğuda ki olası bir Rusya mağlubiyetin de kullanılacağına ciddi ciddi inanıyorum.Çünkü artık nükleer bombalar sadece süs varlar ama bir halta yaramıyorlar.Kapının önünde Ferrari marka araban olduğunu düşün ama kullanamıyorsun işte nükleer silahta tam olarak budur.
bu tür pis işlerde hatta dünyada olan tüm pis işlerde rusların parmağı var.ruslar bu işin içindedir kesin olarak.