SATIŞA İHTİYACIM KALMADI SATIŞ FİYATINDAN DAHA İYİ KAZANDIRACAĞI İÇİN İPTAL OLMUŞTUR

HESAP 1
Kullanıcı adı: Sadece pm atın!
Normal organik bir şekilde hesap alsanız zaten 155k x 30=4650TL yapıyor. Ben hem gelirli hem organik bu fiyata bırakıyorum. Kesinlikle 1 kuruş bile indirim yoktur. İstediğiniz zamanın raporları konuda olmazsa isteyebilirsiniz ekleriz.
Takipçi Sayısı: 145k >> 159k (Günlük 800-1k büyüyor)
FİYAT: 4500 TL
4000TL'den uzun süre satışda kaldı hesabın geliri haftalık en az 150TL(10. ay raporlarına bakabilirsiniz) oldu her gün 1k büyüyor fiyat zaten düşük kalmıştı fiyatı yükselttim satıldığı zaman satılsın acelemiz yok
Video izlenme: 12k - 80k
NEDEN KENDİN KAZANMAK YERİNE SATIYORSUN DİYENLER: BEN İLGİLENMEDİĞİM İÇİN VE BAŞKA BİR PROJEYE NAKİT YATIRIM YAPMAK İÇİN SATIYORUM. BENDE KALDIĞI SÜRECE SATTIĞIM FİYATTAN DAHA FAZLA KAZANDIRACAĞINI BİLİYORUM AMA NAKİT PARA REKLAM BÜTÇEM İÇİN GEREKLİ. AYRICA BU HESAP GELİRSİZ BİLE BU FİYATA ŞUAN UCUZ GİTMİŞ OLACAK. SADECE ERKEK BUTİK HESABINA BİLE DÖNÜŞTÜRÜLSE İYİ KAZANÇ SAĞLANIR DAHA ÖNCE BİR SÜRÜ HESAP SATTIM GÜVEN SORUNU OLAN AMA ALICI OLAN BİRİ BİZZAT GELİP HESABI VE RAPORLARI CANLI GÖREBİLİR

HESAP HAKKINDA GENEL NOTLAR
1) Sadece ciddi alıcılar mesaj atsın, alıcak adamla almayacak adam zaten belli olduğu için dönüş yapmıyorum boşuna birbirimizi meşgul etmeyeli
2) Pazarlık yoktur! Hesabın kazançların görüntü olarak ortadadır. Normal gelirsiz bir organik hesap bile alacak olsanız 1k = 30TL den tam 4.650TL etmektedir. Ben hem organik hem gelirli olarak 4000TL'den bırakıyorum.
3) Hesap 1 seneden fazla süredir aktif, IVR ise belli bir zaman sonra keşfedilip konuldu arada da ara vermiştim. Başından beri konulsa kat kat kazanç elde edilirdi.
4) Hesabı direk ilk maili ile birlikte teslim ediyorum gizli sorusuna kadar her şeyiyle alıcının olacaktır.
5) Gelirler tamamen çabasız gelen gelirlerdir üstüne düşülürse böyle bir hesaptan attığım görüntülerden kat kat fazlası kazanılır 7. ayda biraz üzerine düştüm ve 1k kadar kazanç elde ettim üstüne düştüm dediğim günde max 15dk taktikler alan kişiye verilecektir zaten, ben ilgilenmediğim için satıyorum.
6) Hesabı alan kişi hiçbir şekilde zarar etmez IVR'den kazanamasa bile ki bu imkansız kendi kendine bu kadar kazanıyor zaten Kazanamasa bile hiç bir şey kaybetmiyor hesabı elinde biraz daha bekletip daha fazlaya tekrar satabilir günde 500-1k büyüyor çünkü birde ben ucuz bırakıyorum zaten

19.10.2017 RAPORLARI GÜNCELLEDİM FAZLA SÖZE GEREK YOK AŞAĞISI KONUŞUYOR ZATEN

04.10.2017 saat şuan 12:07 ve kazanç Elimdeki şuan aktif tek hesap, Hiçbir şey yapmadan gelen gelir. Üstüne düşsem baya kazandırır yani
Ekran görüntüsünden sonra 32.84TL oldu bugüne ait
---------------------------------

ESKİ KONU: https://www.r10.net/instagram/1755457...profiller.html