yeni sözlük projem için scripte ihtiyacım var domain ve hosting hazır. piyasada fazla sözlük scripti yok sanıırm ya da ben ulaşamadım. sonkod'un scripti var güzel ama 350 tl fiyat biraz fazla. daha uygun fiyat verebilecek var mı ?
Merhaba,
Öncelikle Sonkod'un özellikleri ile ilgili demo linki paylaşmak isterim.
https://sozluk.sonkod.com/ Demo Admin: demo@sonkod.com Parola: demo
Sınırsız görev açarak görevleri kendi arasında önceliklendirerek ve bu görevlere 60+ yetki seçeneği(güncellemelerde daha da artacaktır) içinden yetki vererek istediğiniz kadar kullanıcı tipi ve sınırlaması oluşturabildiğiniz bir alt yapımız var.
Bu yetki sistemini binlerce kullanıcısı bulunan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yaptık. 20-30 kişinin girdiği sözlüklerde ihtiyaçlar pek anlaşılmayabilir. Fakat binlerce kişinin girdiği ve üye olduğu bir sözlükte iç yönetim denetimi aşırı derecede gereklilik arz eder. Sabit yetki sistemi olan scriptlerde bir süre sonra yönetimsel ihtiyaçlar karşılanamayacağından mecburen aldığınız scriptte 1 tek değişiklik yaptırmak bile size 200-300 TL'lik masraflar çıkaracaktır. Ayrıca piyasadaki çoğu script neredeyse hiç güncellenmemektedir. Bizim güncellemelerimiz müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda ücretsizdir. Şimdiye kadar 7 ana güncelleme yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu güncellemeler için müşterilerden bir ücret talebimiz olmuyor. Güncellemeler stabilizasyon, güvenlik ve yeni özellikler şeklinde oluyor.
Ayrıca yönetim panelimizi ve diğer scriptlerin yönetim panelini inceleyerek ihtiyaç listesi çıkarırsanız göreceksiniz ki bizden 50-100 tl daha ucuza satılan scriptlerde bizdeki yönetim sisteminin %20'si anca var. İlerde değişiklik yapmak istediğinizde size daha tuzluya patlayacaktır. (diğer scriptlerden bize transfer olan kişilerin en büyük sorunu buydu, bize geçiş yaptılar kurtuldular)
Fiyat meselesine gelirsek bizim 2 katımız ve 3 katımız fiyata satış yapan firmalar mevcut. Fakat fiyatı onların çoğundan iyi olduğumuz halde uygun tuttuk.
Samimiyetle söylemeliyim ki eğer tüm bunlara rağmen bütçenize daha uygun bir çözüm arıyor ve projenin gidişatına göre yol almak istiyorsanız yukarıda mesaj atan EEM nickli üyenin wp master sözlük temasını almanızı öneririm. Diğer sistemlere hiç bulaşmayın.