Sorunumuz o bölümde veya bu bölümde demek değil, karşı tarafa göre. Onlara göre iyi veya kötü tasarım var maalesef.
Onlar tasarıma bakıyorlar ve beğenmiyorlar bu kadar hocam, gerisi pek mühim değil.

Ama yine de bazı kısımları iyileştirerek kendinizi geliştirebilir ve onları daha iyi anlıyor olabilirsiniz. Eğer ki tasarımda gözle görülür bir şekilde iyileştirmeler, yaratıcılıklar, ve düzenlemeler yapabilirseniz zaten tasarımınız onaylanacaktır.

Verilen uyarıları okumadım ancak size naçizane birkaç tane tavsiyem olacak.

Tasarımsal olarak gözüme öncelikle tipografi batıyor, mutlaka fontları, büyüklüğü, rengi, kalınlığı hatta font türünü önce bir gözden geçirin.

- Kırmızı ile işaretlediğim yerlerde banner yerine telifsiz grafikler bularak veya üreterek oraya tam oturmasını ve uyum içerisinde olmasını sağlayın. Bu dosya da bannerlar varken bu dediğim halininde bir png formatını gönderdiğiniz dosya da bulundurun.

- Features alanındaki ikonların yerine daha iyi ikonlar veya daha vektörel çalışmalar bulmalısınız, uyumlu olmamış.

- Pricing alanında hafif borderlar veya box shadowlar kullanabilirsiniz. http://prntscr.com/gt00hw

Genel olarak şablon iyi fakat artık themeforest'da bu tür çalışmaların iyileştirilmiş hali bile satış yapmıyor. Yani demek istediğim adamlar artık çizim olayını da geçmişler, sizin önce bu sorunu halletmeniz lazım.

İyi ki de böyle şeylerle ilgileniyorsunuz, tasarımsal olarak daha çok tasarım incelemenizi, dribbble, behance gibi grafik çalışmaları üzerine websiteleri çok sık takip etmenizi öneriyorum.

Envato'da size başarılar dilerim, aklınıza takılan veya yardım istediğiniz başka konular olursa, pm atabilir veya mail gönderebilirsiniz, iyi çalışmalar dilerim.

Mail: pinethemes@gmail.com

(Eğer tasarımınız varsa themeforest'da incelemek isterim, portfolyo linkinizi gönderirseniz.)