Dört haneli rakam isterler falan yazan olmuş yaz ayında 2 kırmızı 2 beyaz 1960 dan kalma şarabı toplam 300 tlye sattım. Eğer piyasa dedikleri gibiyse kafayı duvarlara vurmaya başlayacağım
Ama cidden araştırdım biraz gerçekten de 4haneli fiyatlardaymış, çok üzüldüm şuanda snin için 🙈
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:39:40 -->-> Daha önceki mesaj 01:38:50 --
@GhostRider; selam, arayışın devam ediyor mu?
Evde zulada bir kaç tane şarap var. 199x tarihli ama. Tam tarihini hatırlamıyorum bakmam lazım. 95 veya 98 diye hatırlıyorum.
Kutusu filan yok, muhtemelen ya villa dolluca veya kavaklıdeere vs gibi markalardandır.
Akşam unutmazsam bakar, haber veririm
Bi yerden haber bekliyorum ama seninkinide öğrenebilirsem çok sevinirim?
Kaç yılı üretimi ve şarap markası nedir
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:41:07 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:40 --
İnternetten içki satışı yasaklanmasaydı yurtdışından çok uygun fiyatlara yüksek kalite ürünler getirilebiliyordu. 18 yıllık Macallan 40$ gibi fiyata alınabiliyor Türkiyede yaklaşık 450-500 TL. Eğer büyük bir şehirdeyseniz tekel shopları tek tek dolaşmanız gerek. Kesinlikle ellerinde vardır değilsenizde bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz
O olay beni çok engelledi ya normalde birçok firma satıyordu yasaklanmasaydı çoktan bulmuştum yani ☺☺
Eski üsul devam yani şimdi 😂