Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın alacağız derken ? biraz aşağıda wv dağıtmayı planlıyorsun ama yukarıda satın alacağız diyorsun. sen bir şey satın almıyorsun ki dostum, kendi cebine girecek paranın veya çıkacak paranın hesabını yapıyorsun.

Makale sektöründe de alt limit konulmadan önce ne kadar sorun yaşanıldığı, post işlemlerinde de ne kadar sorun yaşanıldığı, takipçi işlemlerinde de ne kadar sorun yaşanıldığı tek tek görüldü.

Mobil uygulama piyasası da iyice gelişiyor ve yarın bu piyasa da çöpçüler, 5 liraya web view uygulama satanlarla dolup taşacak.

Codecanyon'dan alınan bir webview uygulamasını 2 dk değiştirerek satan adam 10-15 liraya satarsan pahalıya bile satıyor diyebiliriz, ama herkes böyle yapınca piyasanın kalitesi düşüyor. O yüzden adam akıllı uğraşan insanlar ön plana çıkacak, daha kaliteli işler dönecek, codecanyondan scripti alıp 100 kişiye uygulama yapan adamdan ziyade kendi emeği ile bir şeyler yapan, uygulamada rahatlıkla düzenlemeler yapabilen insan müşteri çekecek ve kazanacak. Böylece HAKLI REKABET, HAKLI KAZANÇ olacak.
Dostum sana zahmet traderlerimi incele
Wv yapıp sattığımı da görürsün
Başkasına 350 tl verip wv yaptırıp satın aldığımı da
Bahsettigin gibi iyi uygulamalar çıkarırsan 100 tl ye degil 300 tl ye de satarsin ki daha bu hafta 350 tl ye wv yaptirdim ben

Ama milleti enayi yerine koyup 10 tl lik wv icin taban fiyat 100 olursa bende diyorumki benden uru alanlara bedava veririm en azindan keriz gibi 100 tl bayilmazlar duz wv ye.

Sözün özü elinden 100 tl lik is gelen adam yapar zaten 100 tl kazaniyor
Elinden 10 tl lik is gelen adamlarsa taban fiyat olsun derdinde

Serbest piyasa olsun ki işini iyi yapan adamlar para kazansın. Beceriksizleri piyasa ayiklasin

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi