Alt limit 100 tl olduğunda aldığımız webview de 10 kat fazla özellik olacak mı?
Yoksa 10 TL lik wv yi artık 100 TL ye mi satın alacağız?
Bence saçma ama yine de yönetim karar alıp uygularsa ben de benden eklenti alanlara promosyon olarak wv dağıtmayı planlıyorum ciddi olarak [emoji1] [emoji1] [emoji1]
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satın alacağız derken ? biraz aşağıda wv dağıtmayı planlıyorsun ama yukarıda satın alacağız diyorsun. sen bir şey satın almıyorsun ki dostum, kendi cebine girecek paranın veya çıkacak paranın hesabını yapıyorsun.
Makale sektöründe de alt limit konulmadan önce ne kadar sorun yaşanıldığı, post işlemlerinde de ne kadar sorun yaşanıldığı, takipçi işlemlerinde de ne kadar sorun yaşanıldığı tek tek görüldü.
Mobil uygulama piyasası da iyice gelişiyor ve yarın bu piyasa da çöpçüler, 5 liraya web view uygulama satanlarla dolup taşacak.
Codecanyon'dan alınan bir webview uygulamasını 2 dk değiştirerek satan adam 10-15 liraya satarsan pahalıya bile satıyor diyebiliriz, ama herkes böyle yapınca piyasanın kalitesi düşüyor. O yüzden adam akıllı uğraşan insanlar ön plana çıkacak, daha kaliteli işler dönecek, codecanyondan scripti alıp 100 kişiye uygulama yapan adamdan ziyade kendi emeği ile bir şeyler yapan, uygulamada rahatlıkla düzenlemeler yapabilen insan müşteri çekecek ve kazanacak. Böylece HAKLI REKABET, HAKLI KAZANÇ olacak.