Bu bölüme taban fiyat uygulaması şart. Webview uygulama sıfırdan hazırlanmıyor. Her yazılımcının önceden hazırladığı bir taslağı bulunuyor. Siteye göre de bunu modifiye edip satıyor. Hızlı bir bilgisayarınız varsa bu işlemi yapmak 20 dknizi bile almaz. Siz sormadan ben söyleyeyim, neden 5₺'ye yapılanı varken daha pahalısını tercih edeyim ? Abicim bir nike var birde nixe var. Ayakkabı alırken diyor musunuz nixe de aynı işlevi görüyor ne gerek var nike'a diye ? Demiyorsunuz çünkü nike sağlamdır bir sorun çıkarsa karşınızda birini bulursunuz ürünün garantisi vardır. Ee söz konusu uygulama olunca da aynısı geçerli. Sitenle uygulama arasında bir uyumsuzluk çıkınca bunu yine biz çözüyoruz. 5₺ webview yaptırın ve uygulamada bir sorun çıksın, deyin ki kardeş böyle böyle bir sorun var. Bakın bi çözmek için bir çaba sarfediyor mu ? Çabasını geçtim bu sorunu çözecek kapasitesi var mı ? Bunu büyüklenmek için söylemiyorum zira bir kaç kez önceden 5-10₺'lik webview yaptırmaya çalışıp verim alamayan arkadaşların uygulamasını yeniden yaptım. Adam marezden -en iyi ihtimal githubtan- bulmuş bir bir webview projesi düzenleyip düzenleyip satıyor. Kodun içeriğinde ne var ne yok hiç bir fikri yok, hata falan çıksa zaten çözemez. Bu forumda bir ara 20₺ webview satan bir arkadaş bizzat bana teklifte bulundu webview projesine admob eklemem için. Durumun vehametini ne kadar anlıyorsunuz bilemiyorum fakat bir taban fiyat belirlenmezse yakında 3 webview 10₺ diyen bile çıkacaktır.

Son olarak şunu eklemek istiyorum, ben YAZILIMCI DEĞİLİM. Bu işi meslek olarak yapmadığım gibi yazılımla alakalı bir bölümde de okumuyorum.Üniversite öğrencisiyim ve hobi olarak başladığım android programlamadam sadece harçlığımı kazanmaya çalışıyorum. Yine de bu foruma gelip webview uygulamalarınız yapılır diye konu açmadan önce bu işte gerçekten evine ekmek götüren kişiler olduğunun bilincindeyim. Ben 5-10₺ kazanacağım diye çoluğuna çocuğuna ekmek götürecek olan adam emeğini karşılığını alamayacaksa 5-10₺ almasamda olur.