NormP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık fakat ben konuda da yorumda belirttiğim gibi kimse böyle bir algı ile yaklaşmasın ben az kazanıyorum piyasayı düşürenler bir limit koysun falan şeklinde rabbime binlerce şükürler olsun elbette kazanıyoruz kazanacağız da yoksa ticaretin bir anlamı kalmaz bu sektörde 2 kişi biliyorum emeklerini hizmetlerini gördüğüm zaman aktıkca kalite düşüyor ben burada hizmet alamıyorum diye kalkıp da böyle bir çalışma yapmak istemem önüme taş koyuyorlar gibi, tabi ki bilen bilir hizmetimi tekrar söylemek isterim ki böyle bir zihniyetle yaklaşmayınız vicdanen rahatsızlık duyarım. Taban fiyat belirlemesine gelelim iki yorum üstte ki arkadaşımızın belirttiği gibi kalite artacaktır buna emin olabilirsiniz. Dolandırılanlar oluyor yetersiz bilgiler ki bu sektörde bir hizmet var hizmetin ne olduğunu söylemeyeceğim politikalara da ters düşen bir hizmet belki günde onlarca telefon alıyorum hocam böyle yaptı olur mu bu hizmet olumlu mu nötr yaklaşırım neden çünkü burda herkes ekmeğini kazanıyor ticaretini yapıyor uzun lafın kısası taban fiyat belirlenmesi böyle güzel revaçta olan bir sektörde hem kaliteli hizmetin sunulması gerek hız gerekse kaliteli bilgi aktarımına olanak sağlayacaktır tekrardan değerli yorumundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar dilerim
Haklı olduğunuz noktalar olabilir muhakkak. Ancak dediğim gibi bu sektörde her zaman iyi/kötü niyetli veya iyi/kötü iş çıkaran kişiler vardır. Ve minimum fiyat politikası art niyetli veya kötü iş çıkartan kişilerin işini geliştirmesine fayda sağlamayacaktır, sadece gelirlerini arttıracaktır. Bunun yanında işini duyarlı yapan ve kendini geliştiren kişilerin minimum fiyat politikasına gerek kalmadan hem fiyatı minimumda tutmadan hakettiklerini ister hem de iş olarak maximum kalitede ellerinden geleni yaparlar.
Ancak illaki sektörde böyle bir ihtiyaç varsa bahsi geçen minimum fiyat uygulaması ancak hizmet verenlerin belirli bir kriterlerle konu açabilme şartı gelirse mümkün olabilir. Tabii ki bu da kolay bir kontrol değildir. Burada verdiği hizmeti pek tecrübesi olmadan bir süre video izleyip, deneye yanıla yapan çok kişi vardır. Kişi ona göre ucuz fiyatla bu işi yapmaktadır. Sizin bahsettiğiniz sıkıntıyı oluşturan kişilerin zaten uzun süreler bu işte tecrübesi olan, iyi projelere imza atmış kişiler olduğunu düşünmüyorum.
Yine belirtmek gerekirse bir yenilik gelecekse bu hem iş arayan hem iş veren tarafa faydalı olmalıdır. Sadece fiyat politikasıyla kalitenin arttırabileceğini sanmıyorum. Sizi rahatsız eden tabiri caiz ise piyasayı öldüren kişilerin, minimum fiyat tabanı gelince iş kalitesini arttıracak kadar duyarlı olacaklarını sanmıyorum. Tam tersi sadece bir webview uygulamanın yüksek bir fiyata yapılması, sektöre daha fazla tecrübesiz ve kalifiye olmayan hizmet sunanın katılmasına da sebep olabilir.
Herkese bol kazançlar.