Kusura bakmayın saçma bir konu. Burası serbest piyasa. Herkes istediği fiyata istediği hizmeti bulur.
Sen işine güveniyorsan daha yüksek fiyat koyarsın, senden hizmet alan kişiler çok memnun olur ticaret puanının referanslarınla büyürsün. Ama senin koyduğun minimum fiyata yeterli hizmeti veremeyecek kişilerin de bu piyasada olabileceği bir gerçek.
Minimum fiyat belirlenince piyasanın gelişeceği noktasında ben mantıklı bir dayanak göremiyorum.
Kaldı ki burada fikir almak için bile açılmış bir konu değil, ankete minimum fiyat olmasın seçeneğini de koyarsan adaletli bir fikir paylaşım konusu olur.
Bu konu sadece iş arayanlar açısından açılmış, herkese faydalı olarak nitelendirilemeyecek bir konu.
Siz "iş arayanlar" fiyat açısından mağdur olduğunuz için bu konuyu açmışsınız. Biz de "iş verenler" olarak diyelim ki maximum fiyat olsun, çok yüksek fiyat isteyen arkadaşlar var. O zaman ne dersiniz, ama şöle emek böle emek veriliyor. Biz de parayı ağaçtan toplamıyoruz. Bir de talep yapılacaksa piyasanın ondan daha önce ve en önemli problemi için biz de "iş verenler" olarak ödeme yapıp hiç hizmet bile alamadan dolandırıldığımız veya uzun süre iş teslimi geciktiren kişileri durdaracak bir çözüm gelmesi talebinde bulunalım o zaman.
Ama ne diyoruz, burası serbest piyasa, düzgün iş almak isteyen gider zaten ajanslarla, kurumsal şirketlerle çalışır.
Onun için özellikle şu dönemde para kazanıyorsanız Allah'a şükredin, kazancı arttırmanın peşindeyseniz kendi pazarlama stratejinizi geliştirin. Fiyat öldürenler sizin işinizi engelliyor mantığıyla zaten bir yere varamazsınız.
Elinize sağlık fakat ben konuda da yorumda belirttiğim gibi kimse böyle bir algı ile yaklaşmasın ben az kazanıyorum piyasayı düşürenler bir limit koysun falan şeklinde rabbime binlerce şükürler olsun elbette kazanıyoruz kazanacağız da yoksa ticaretin bir anlamı kalmaz bu sektörde 2 kişi biliyorum emeklerini hizmetlerini gördüğüm zaman aktıkca kalite düşüyor ben burada hizmet alamıyorum diye kalkıp da böyle bir çalışma yapmak istemem önüme taş koyuyorlar gibi, tabi ki bilen bilir hizmetimi tekrar söylemek isterim ki böyle bir zihniyetle yaklaşmayınız vicdanen rahatsızlık duyarım. Taban fiyat belirlemesine gelelim iki yorum üstte ki arkadaşımızın belirttiği gibi kalite artacaktır buna emin olabilirsiniz. Dolandırılanlar oluyor yetersiz bilgiler ki bu sektörde bir hizmet var hizmetin ne olduğunu söylemeyeceğim politikalara da ters düşen bir hizmet belki günde onlarca telefon alıyorum hocam böyle yaptı olur mu bu hizmet olumlu mu nötr yaklaşırım neden çünkü burda herkes ekmeğini kazanıyor ticaretini yapıyor uzun lafın kısası taban fiyat belirlenmesi böyle güzel revaçta olan bir sektörde hem kaliteli hizmetin sunulması gerek hız gerekse kaliteli bilgi aktarımına olanak sağlayacaktır tekrardan değerli yorumundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar dilerim